/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Arkadaştan aldığım gazla cüzdanımda 8 gündür duran ve kenarları yırtılmış 330 ml cola kuponumu kolamı almak üzre bakkala zütürdüm. bizim mahalle bakkaldıda böyle 1.90nı geçik yapılı orta yaşlarda yakışıklı olmasada tam bir sözlük erkeği amk.

    Neyse 330ml cola kuponumu elime alıp besmele çekip bakkaldan içeri girdim arkadaşın yaptığı gibi s.a dedim ve direk kuponu masasına koydum ilk önce elime şöyle bir baktı ve gözlerini yavaşça kaldırıp yüzüme doğru tüm vücudumu sinirli bir şekilde süzdü. gözlüklerini taktı sanki verecekmiş gibi cola kuponunu inceledi. ve sonra şu cümleyi kurdu "bu bizde geçmiyor" bunun sonucunda bende sinirledim ve arkadaşın uyguladığı taktikleri uygulamaya karar verdim.
    ilk önce abi bak bu bize frito lay san tic. aş. nin verdiği bedava kola hakkı gibisinden bişeyler saçmalamadım ve kuponun arkasındakı gibimsonik karınca duasi yazıları okutmaya çalıştım sonra ise dükkanın dışına çıkıp miyavlamaya ve hırlamaya başladım hemen ardından mahallenin köpeklerini sanırım uykularindan uyandırdım ve karşıdaki klubelerden üzerime doğru koşmaya başlayıp mahalle girişine kadar kovaladılar serefsizler en son sağ dizimin altında 2 tane mariana çukuru gibi diş izi vardı amk

    ÖZET; dıbınakoyum bıyıklı genç forvet
    ···
   tümünü göster