/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +865 -58
    Liseye başlamıştım. Sınif kaynaşma aşamasında daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Hocalar falan giriyor, tanitma ders işlenişi vs.Sıkıcı 2-3 hafta sonra derslere başlamıştık. Millet kaynatmis herkes kendi grubunda takılıyor. Bende iyi kötü bir gruba girmiştim. Sınifla aram iyiydi beyler genel olarak bir sıkıntı yoktu. Arkanın bir önünde otururdum hep(yanımda da en yakın arkadaşım var).Bizim tayfa da arkamda.4 kişi takiliyoruz genellikle.Gel zaman git zaman sınavlar başlıyordu artık. Calismamiz gerek bir şey bilmiyoruz.ilk sınav matematik.

    Bizim matematikçi genel olarak iyi bir insandı beni severdi ama ben sevmezdim. Yaptigi hareketlerden dolayı gözüme batıyordu(mesela derste durduk yerde adam bana gülüyodu tövbe tövbe ve saçma sapan espri yapardı)Neyse işte yazılıların başlamasına 1 hafta kaldi.Biz de bu sırada iddiaya girdik arkadaşla(tam hatırlamıyorum uzun zaman geçti).Kaybeden saçını
    sıfıra vuracaktı. Biraz riskliydi ama kabul ettik mecbur. Etmez olaydım anasını satıyım. Kaybettim ama yanlış hatırlamıyorsam küçük bir detaydan ya da durumdan kaybetmiştlm.

    Bizde söz sözdür beyler. Sözümüzü tuttuk vurduk sıfıra. Beyler at hırsızina benzedim resmen.Çok kötü oldu. Normalde tipim fena değildir ama bu sıfıra vurma hiç olmadı. Babam bile eldivenle dokunuyordu o derece tahmin edin artık. Benim moral kötü okulda gelen geçen gülüyordu sinirlerim bozulmuştu artık. Sınıfta da dalgaya alınıyordum.Bu böyle olmayacak şapkayla geziyim bari dedim.Şapka taktım.Öyle geziyorum okulda.2-3 gün geçti. Ders matematikti hoca dedi ki sinifta şapkayla oturamazsın şapkayı çıkar. Utana utana çıkardım şapkayı sınıfı da bi gülme tuttu. Hoca da anıra anıra gülüyor. Deliriyorum artık.

    H:hoca
    B:ben

    H:Kel başını öpeyim mi be logor(Burda altına sıçacak sınıfta yarılıyor bu arada) dedi ve yanıma gelmeye başladı.

    B:(Benden günah gitti dedim içimden) Hoca hala gülerek geliyor. Sınif bana bakıyor. Kaldırdım başımı hafiften dedim ki:"Hocam ikisi de Kel hangisini öpeceksiniz"

    Sınıfta bir ölüm sessizliği oldu.Çıt çıkmıyordu. Hoca şok geçirmiş kendine gelmeye çalışıyordu. Gitti direk masasına oturdu.Tam o sırada sïnif yarilmaya başladı.(Jeton geç düştü herhalde :D) Çığlık ata ata gülüyor herkes. Kızlar kalorifer borularında direk dansı yapmaya basladilar. Oglanlar çıkarıp masaya vurmaya başladi. Hoca da sınıftan çekti gitti 1dk sonra. Korktum acaba disipline verir mi diye sonra camdan okuldan çıktığını gördük. Adet yerini bulsun buda böyle bir anımdır.

    Son olarak beyler bu olay bütün okula yayılmıştı.Bir anda popüler olmuştum okulda. Koridorda yürürken bile tanışmak isteyenler oluyordu.

    Edit:Şukulayan panpalarima teşekkür ediyorum. Amacım sizi biraz eğlendirmekti.Ama bazı kişiler hem kufur hem hakaret ediyorlar. Beyler şunu belirteyim öncelikle liseli değilim.Çamur atan arkadaşlar cugu atip geçebilirler benim için problem değil. Yalan diyenler olmuş saygı duyarim ama şunu soyliyim okuduğunuz ayar hikayelerinden 10 kat daha gerçek. Başımdan geçmiş bir olayı sizinle paylastim.Ama yapılan yakıştırmalar ve hakaretleri kabul etmiyorum.
    ···
   tümünü göster