/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +209 -18
    Gün-1
    Tanışma

    Merhaba Ben Hamit.11aylık gençliğinin baharında bir fare kardeşinizim. Burayı ev sahibimin büyük oğlu ile keşfettim. Buraya insanlar hakkındaki gözlemlerimi yazıcam ki siz asosyal binler azıcık insanları tanıyın. Ananıgibeyim zil çalıyor.

    Gün-2
    Splinter Ustanın izinde

    Panpalarım bu gün 3 yaşında olan ölmeyi unutmuş dedem bana splinter ustanın soyundan geldiğimizi söyledi. Splinter Ustanın küçük torunu olan ben evdeki örümceklere bir gram yemek vermezdim. Veremezdim ama bana bir silah lazımdı. Keskin olmalıydı ve hafif hızlı olmalıydı ayrıca buldum kürdan! Mutfağa giderken yolda yere düşmüş ekmek parçacığını buldum çok güzel bakıyordu bana. Oracıkta yemeye koyuldum ekmeğimi köşede kemirirken Splinter Dedem olsaydı benden utanç duyardı diye kendime kızdım ve ekmeğimi oracıkta bırakıp mutfak masasına doğru koştum.Yol engebeliydi özelliklede o fırtına makinesi çalışıyordu tek dostum Hamdi kendisi örümcek olur (örümcekleri pek sevmem ama hamdi farklıydı) yutup ebedi sonsuzluğa zütürmüştü ondan korkuyordum ama kürdanıma ulaştım.

    Gün-3
    Ev Halkıyla Günden Güne

    Evde bildiğim iki kişi vardı oda 23 yaşında uzun şişko vasıfsız bir bin ve onun annesi. Geceleri pek dışarı çıkmıyorum odamda sahip ile beraber takılıyoruz onun benim varlığımdan daha haberi yok ama şapşik biliyorum oda beni seviyor
    ···
   tümünü göster