1. 1.
    0
    Üstüne alınan herkese selamun aleyküm.
    Ben türkçü bir panpanızım ve aynı zamanda da ırkçıyım..
    Çünkü ırkçı olmak gereklidir.. Neden gerekli diye sorarsanız örneklerle açıklayacam:

    1-Şimdi ki Türkiye Cumhuriyeti kürt, çerkez,ermeni, arap,türk ve bla bla bla etnik kökenlerle mevcuttur fakat ülkemizinadı "TÜRK"iye dir! Türkiye TÜRKLERiNDiR.. Sonradan gelme 3-5 çapulcunun değildir!! Burda bütün etnik kökenlere laf etmiyorum .Kürtler ermeniler ve arapların %90ı kalleştir orosbu evladıdır..
    2-Bakın kardeşlerim ben bir manav türküyüm yerleşik türkmenim benim atalarım türklüğüyle iftihar duyar arnavutlarda duyar pomaklar bile duyar romanlarsa kat kat gurur duyar. Fakat bazı orosbu çocukları bağıra bağıra ben kürdüm ben arabım hepimiz ermeniyiz diyor siz ermeniyseniz bizde KUVAYi MiLLiYEyiz!
    3-Türkiyede yaşıyorsan Türküm diyeceksin etnik kökenine bakmadan Türküm diyeceksin ve bununla iftihar duyacaksın bizim Türk tarihimiz destanlarla doludur Dünyaya 2 kere hükmetmiş bir millet olarak bizler aramıza karışmış mikropları kahbe dölleri temizlemeliyiz! Atsız Ata diyor ki: "Türk bünyesini mikroptan temizleyecek en etkili tedavi uslü KATLiAMDIR!"
    4-Her kim bu vatan toprakları içerisinde Türk milliyetçiliğinden başka milliyetçilik yapıyorsa haindir kahbedir huur evladıdır.!!Çünkü Türkiye bizimdir!!!
    5-Görüyorsunuz kürtler tavşan gibi ürüyor her ailede en az 8 çocuk var biz Türkler ise 2 çocuk civarı..Eee 70-80 sonra kürtler bu ülke bizim diye sahiplenemez mi o zaman!!! Aklınızı başınıza toplayın beyler en az 20 çocuk yapın amk!
    6-Irkçı olmak ve Türk olmak benim övünülecek tek yanımdır!

    edit:
    ···
   tümünü göster