/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
http://www.incisozluk.com...strisi-de%C5%9Fifre-oldu/
  1. 1.
    +31 -3
    Merhaba beyler, bu yazıyı özenle yazacağım çünkü yine kimse umursamayacağından dolayı arada döner ben neymişim diye okurum.

    Öncelikle, mastürbasyonu nasıl bıraktım?

    - Yazımın sonunda vereceğim 2 linkteki başlık sahibi kişilerin yazılarının tamdıbını tekrar tekrar okudum. Kafama dank edene kadar. Bu süre içerisinde defalarca bırakmayı denedim, defalarca.. 3 gün asılmayıp 4. gün 2 posta mı dersiniz, haftasonu sabah akşam 1 er posta mı dersiniz, tatil günlerinde her gün 1 postalar havada uçuşuyordu. Kısacası tak gibiydim, dipteydim. Canım ne zaman sıkılsa elim çüküme gidiyor, dersi bırakıp asılıyordum. Hem beni yoruyor, hem de kalan gün içerisinde moralimi de bitiriyordu.

    -Böyle gide gide artık bunun da beni tatmin etmediğinin farkına vardım. Sadece bağımlılıktan gelen o anlık yapma isteğiydi. Pek bir şey değiştirmiyordu yani. Çok saçma gelmeye başladı, sorguladım. Bunun amacı ne amk? Yapıyosun, tekrar yapıyosun tekrar tekrar tekrar... Yararı yok. Zarar veriyor. Bu çok saçma amk.

    Gerçekten yararı yok beyler. Bazı şeyleri kabullenmelisiniz. izlediğiniz videolardaki gibi bir eşiniz veya sevgiliniz hiçbir zaman olmayacak. Hiçbir zaman o ferrelardaki gibi saydıramayacaksınız. Çükünüz benim derdim değil ama zaten kekoların ve surilerin yoğun olduğu bu ülkede, siz bırakırsanız ben bırakırsam, insanlara düzgün gözle bakıp kadınlarımıza, eşlerimize, sevgililerimize sahip çıkar ve cinsel obje olarak görmezsek bir şeyler değişebilir. Bir de birlik olup suri ve kekoların analarını belledik mi tam olur ama konumuz o değil şu an.

    Peki bıraktıktan sonra neler değişti, önce nasıldım?

    -Öncesinden biraz bahsettim yukarda. Hemen hemen her gün asılan, sınıftaki kızları çaktırmadan kesen ve bi' verse gibi hayaller kuran, arkadaşlar arası iğrenç muhabbetler yapan, saçma salak bir insandım. ferreda da bu böyleydi. Fark etmişsinizdir, ilk önce cinsel birleşmenin olduğu her hangi bir video sizi uçururken sonralarda bu gangbang bdsm hardcore gibi iğrenç yerelere doğru kayar. Zaten başlı başına rezilliktir ferre. Bunun bi ileri seviyesi nekrofil kanlı işemeli sıçmalı ultra iğrenç videolardır. Ben oraya kadar gelmedim ama yine de kötü sahneler gördüm.

    Bıraktıktan sonra ilk 3 hafta tak gibi geçti beyler. Hiçbir şey, aklınıza gelen -sex 31 dışında- hiçbir şey ilgimi çekmiyordu. Çaresizlikten gün ortasında salonda mal mal yattığımı bilirim. Hiçliğin dibi yani. Ama bir şekilde beynim ne kadar istese de aynı zamanda yapmamam gerektiğini söylüyordu bana. Ne olursa olsun yapamazdım, bilmiyorum beyler nasıl oldu ama bir şekilde yapmadım, yapmadım...

    4 ve 5. haftalar düzelme zamanlarıydı. Şunu da belirteyim ki bıraktım ama ferre izleyeyim bişi olmaz demeyin, olur, yine yaparsınız, yaptım çünkü. Bırakmak demek, net ortamında seni tahrik eden sitelerden, resim, videolardan da kaçınmak demektir. Bu işin kolay yolu yok. No pain no gain gibi.

    Şimdi bıraktım diyorum kendime. Yolda yürürken bi kız gördüğümde gözlerimi dümdüz karşıya dikiyor ona bakmadan yürüyorum. Bu alışkanlık olmaya da başladı. Tahrik olma azaldı, ota taka kalkmıyor. Anca sabaha karşı bazen. Kızlarla olan iletişimim pek değişmedi ama hafif hafif güven gelmeye başladı. Dinç uyuma uyanma falan hikaye onlar hala aynı amk ölü gibi kalkıyorum.

    Bu kurtuldum pgibolojisi sözlükte kızlar hakkında okuduğum başlıklarla birleşince ne kadar fazla zütlerini kaldırdığımızı da fark ettim. Onlara ihtiyacımız var, onların bize olduğu kadar. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlayacağınız. Size de kardeş tavsiyesi bırakın ve kurtulun. Son bir güzel sözle bitireyim:

    'Kurtuluş ancak iradenin egemenliğinden kaçarak elde edilebilir'

    irade demek sizi 31 e yönelten arzularınız demek. Bundan kaçar veya savaşıp kontrol altına alırsanız, bi taklar değişir. Belki de hayatınız düzelir.

    Başlıklar:

    1) http://www.incisozluk.com...strisi-de%C5%9Fifre-oldu/

    2) http://www.incisozluk.com...%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/
    ···
   tümünü göster