1. 1.
    +7 -5
    Dostlar bu mesele hızla çözülmesi gereken bir şeydir o yüzden inci sözlük yönetimine seslenmemiz için açtım bu başlığı lütfen okuyun.

    Bilindiği üzere herkesi rahatsız edici saçma sapan bir başlık açarsanız ve bundan herkes rahatsız olup çugularsa trende giriyorsunuz. Ve orda daha çok kişi okuyup beyinsiz yazınızla daha çok insanın rahatını bozabiliyorsunuz. Peki neden ?
    Yani demek istediğim bir Ermeni ermeniler Türklerden üstündür diye başlık açıyor. E tabi burası Türkiye sözlüğü olunca çugulanıp, trende giriyor. Veya malın biri hepinizden üstünüm diye saçmalayıp çugudan trende girebiliyor.

    Yani sonuç olarak bu uygulama derhal kaldırılmalı çünkü eğlenmek veya bazı fikirleri görebilmek adına girdiğimiz sözlükte aptalların yazılarını görmek zorunda değiliz.

    Yanlış anlaşılmasın benim bahsettiğim şu değil 100 şuku alıp 200 çugu alanlar trende girmesin. Tam tersine bunlar girsin her türlü görüş olsun. Ama şuku da alsın, herkesi rahatsız etmesin.

    Yani 30 şuku alıp 500 çugu alan beyinsizlik veya kasıt içeren entryler sırf çugu aldı diye trende girmemeli derhal kaldırılmalı.
    ···
   tümünü göster