/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16 -3
    Selamun aleykum beyler yine ben yine bir ayar...

    Lise 3'ün ortalarına doğru gelmiştik.
    Sınıftaki çoğu kişi komedi insanlardı.
    Hergün eğlenirdik ama birkaç sinir bozucu kiz vardi ,her sınıfta oldugu gibi, . Bir baskan ve kevaşeler... Birgun baskan ve sağ kolu denilen kevaşe bir çocuğu eziyordu. Ayakkabilari top oynamaktan yırtılan çocuk o gün çorap üstüne sandalet giymişti çünkü. Üstlerine gittim bende. "Rahat bırakın lan çocuğu" diyerek. Tabii bana bişey diyemediler okulda belli bir itibara sahip olduğum için. Ama içimdeki ateş sönmemisti. Ertesi gün kendini okulun prensesi sanan sağ kol adli kevaşe serbest bir biçimde okula gelmiş " nlucak yhaa bi gnden .ss " edasi takinmişti. 3. Derse girdigimizde sınıf öğretmenimiz kızı ayağa kaldirdi. "Ne bu hâl kızım, çarşıya mi geldin ? ". Beyler yine içimde o ruhu hissettim... Havada ayar kokusu vardi. Kızın kendini savunmasına izin vermeden "Sabah eve gitmeye vakit bulamamıştır hocam" kelimeleri döküldü ağzımdan.
    Kız öyle bir bakış atti ki bi an gerçek zannettim. Sonra gözleri dolarak sınıfı terk etti , diğer Samsatlar da yanında olmak için çıktı sınıftan.
    tenefuste olayi o cocuga anlatmışlar. Gelip teşekkür etti. Beyler o teşekkürü duymak 10 tane aptal ruhlu kezbanin twerkünden daha iyi hissettirdi.

    Okuyan panpalara teşekkürler.
    Not. Twerk yok diye cugu verecek panpalarda sagolsun.
    Edit. Az once açtığımda rağbet gormedi ve başlığı okuyamadiniz heralde amk
    ···
   tümünü göster