/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    10.08.2016-Sabah saatleri

    Uyandığımda bir sigara yakıp haberlerin başına kuruldum. Ankaranın ilerisine kurulacak tampon bölge işe yaramamıştı.Son dakika geçilen haberlere bakıyordum. Başbakanlık binası önünde askerler ve polislerle zombiler çatışıyordu. Muhabirse olayların ülkenin %75'ini etkilediğini söylemişti.5 dakika sonra olayları anlatan muhabir omzunda 2 mermi yarası olan bir zombi tarafından canlı canlı yenmişti. Kanal hemen yayını kesti haliyle. Burda ise yağma ve gasp olaylarının artması dışında olağan bir şey yok. Neyse ki zamanında erzak ve su depolamıştım fakat sigaram, güvenli bir yerim ve silahım yoktu.Ne yapabilirim bilemiyorum yakında olaylar buraya da sıçrar. Yani görünen köy kılavuz istemez.Ya hayatta kalacaktım ya da ölecektim..

    12.08.2016

    Olaylar veya benim deyimimle zombi kıyameti istanbul'a yakınlaşıyordu. Dün Ankara düşmüştü.C.başkanı ve bakanlardan haber yok keza ordunun üst kademeli yetkililerinden de.Türkiye ve dünya yavaş yavaş karanlığa boğuluyordu.Ben ise malzeme toplama peşindeydim. Görkemi aradım bizim evin yakınlarında buluşup yağma yapmamız gerektiğini söyledim.Hak verdi çünkü kendisi de tam olarak hazır değildi.Şehirin içlerine inip bir yağma kafilesine katıldık. Kafile bizle beraber bime doğru ilerliyordu. Hemen bir alışveriş arabası alarak görkemle konserveleri boşalttık. Biraz su ve bulabildiğimiz pilleri de attık. Görkem biz yağma yaparken endişelenmişti. Kavruk suratından bu hali çok belli oluyordu.

    "Necdet polisler falan basmasın kanka?"
    "Kanka bu virüs polisleri de aştı" diyip ilerdeki reyondan yiyecek yağmalayan polis memurunu gösterdim. Biraz da olsa rahatladı. Gereken her şeyi alınca bir büfeye girdik sigaraları bizden önce birileri almıştı. Maltepe falan bile yoktu büfe bomboştu. Görkeme biraz daha gezinmemiz gerektiğini söyledim.iki üç sokaktan geçtikten sonra boş bir büfe gördük camları yerindeydi fakat kapılar hala kilitliydi. Yağmacılar buraya uğramadan her şeyi almamız gerektiğini anladım. Camları taş yardımıyla kırıp içeriye girdik alarm sesi kafamızı gibmişti neyse ki kimse müdahale etmiyordu. Sigaraları ve konserveleri topladıktan sonra görkemle topladıklarımızı pay edip ayrıldık..
    ···
   tümünü göster