1. 1.
    +26 -8
    1-) gibtir delici @2 : baslikda ne yazdigi umursanmaksizin gibtir deli yazarlar. geneli zararsizdir.

    2-) anan zaaci @2 : bu da gibtir deliciye benzer baslikda ne yazdigi umursanmaksizin anan zaa yazarlar. cogu tehlikelidir.

    3-) baslikta ne istenmiyosa onu yazan @2 : yazarin baslikta elestirdigi veya kullanilmasini istemedigi sözü yazmazsa kendini rahat hissetmez. genelde cugu yer zararli ve zararsiz turleri vardir.

    4-) cugu yedikce zevke gelen huur @2 : genelde bu huurlar basligin yazarina ayar verdigini sanar ama salakca bisey yazmislardir. millet cugulamaya basladikca editler ve cugulayin huur evlatlari gibi laflarla zevke geldigini belirtir. cok tehlikelidir uzak durulmasi gerekir.

    5-) reklamci @2 : @2 ye yerlestikleri anda kendi basliklarinin reklamini yapmaya baslarlar. sukulansada cugulansada cogu editlemek icin geri donmez. zararsizlardir. ama @2 ye yakismazlar.

    6-) park eden @2 : bunlarda basligi sonradan okumak icin rez alirlar. zararsizlardir ama bunlarda @2 ye yakismaz.

    7-) saglam @2 : bu @2 ler gercektende @2 yi hakeder. ayar verme , mizah , güldürü vb. herseyi tam tadinda kullanmis olup genelde milleti guldururler. basliktan cok suku alan turleri vardir. @2 gibmis gibi sozlere neden olurlar ve nick6 girilesi adamlardir.

    8-) yanlislikla cok suku alan @2 : genelde sacma sapan bir sey yazmislardir ama millet bunu begenip sukulamistir. sukulari aldiktan sonra yaptikari editler daha cok guldurur. zararsizlardir.

    9-) yorumcu @2 : genelde tutup tutmayacagini yorumlarlar. basligin eksi ve arti yonlerini yorumlayan tiplerde vardir. zararli ve zararsiz turleri vardir.

    10-) randomcu @2 : sirf @2 yi gibmek amaciyla sacma sapan randomlar atarlar. zararli degillerdir ama uzak durulmasi tavsiye olunur.

    "Velhasil kelam @2 her yigidin harci degildir, birakinda isi bilenler yapsin."

    unuttugum varsa soyleyin editlerim.
    ···
   tümünü göster