1. 1.
    0
    Çok açık ve nettir beyler. Neden derseniz bu adam pkk paçavrası ve apo posteri altında vallahi apaoyu özledik diyen bir huur çocuğudur. Bu huur çocuğunu dinleyen iki kitle var birincisi ;
    Ahmet kaya dinlemekten utanmayan ,hayranlığını gizlemeyen ,ahmet kaya dinliyorum diye haykıran komünistlerdir. Bunlar malbora ,parlament içen ,bmwye mercedese ,ferrariye ,mastenge binen ,starbakstan çıkmaya ,ayfon kullanan ,modada ,nişantaşında cihangirde daireleri ,marmariste bodrumda villalari olan ; mulkiyetti reddeden ,emperyalizmden güya nefret eden ,burjuvadan tiksinen asıl gayrimenkul zenginleri ,asıl emperyalist uşakları ,asıl burjuvalardır. Bunlar populer kültürün yeşil (sözde) komünistleridir bunları aslında kitle diye nitelendirmemek lazım bunlar zaten nerde yabancı bir ideoloji ,yabancı bir fikir var ona sahip çıkan milli şuur ve benlikten yoksun kendini modern ve aydın (!) gören kesimdir.
    ikinci kitle ise ; ahmet kaya dinlemeyi benliğine yediremeyip , "ben onun kişiliği ,karakteri ve ideolojisiyle ilgilenmiyorum ,sanatını ve sanatçılığıyla ilgileniyorum" diyen avellerdir. Genelini siyasal. islamcılar oluşturur ve kendilerini aklamak içinde "ahmet kaya ülkücülerin gizli gizli dinlediği adamdır derler" ahmet kaya dinlediğinde ortada ne ülkücülük be TÜRKcülük ne Turancılık kalır bilmeden. Kendi ülkücü diye nitelendirip bu huur evladını gerçekten gizli gizli dinleyenler vardır ama bunlarda ,ülkücülüğü ocaktan 40 tane adam toplayıp kavgaya giden ,ülkücülüğün adını kirleten avellerdir.

    Ulan bugün arabada biri fetonun sohbetini dinlese hemen vatan haini ilan edilir ama kimse ahmet kaya dinleyeni bu kadar kesin bir ifade ile vatan haini ilan etmez yada edemez.

    Ey yüce TÜRK Milletinin evladı kendine gel ve bu huur çocuğunu dinleme! dinlettirme!

    Bu arada bu entryi girmemin sebebi gecenin bu saatinde bangır bangır ahmet kaya dineleyen ,das kapitali stalinin yazdığını sanan ve kendini komünist olarak nitelendiren avel oda arkadaşımın beni uyandırması.

    Edit :Bu entriyi okuyup ,rahatsız olup çugulayanlar huur çocuğudur ama ahmet kaya dinleyipte "eksilemeyenler" orul orul huur çocuğudur.

    Edit: okati ayrıca huur çocuğudur
    ···
   tümünü göster