/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4 -3
    Evet kardeşlerim ve abilerim sorum açık ve net ama birazda ters bakire bi kızla evlenirmiydiniz.
    Kimse kimseyi kandırmasın şu devirde erkek veya kız farketmez cinsel bişeyler yaşamamış kimse kalmadı.

    Bakire diye aldığınız kızın hiç bir şey yapmadığını sanmakla kendinizi kandırırsınız bu açık ve nettir. Şu devirde bırak öpüşmeyi koklaşmayı çoğu kız sakso çekmiş, sevişmiş, inşaata girmeden boya badana yapmış, arkadan yemiş en kötü ihtimal eski sevgilisininkini sizin tutmaya kıyamadığınız elleriyle kavramış... neyse uzatmaya gerek yok siz anladınız demek istediğimi.

    işte bu tip kızın bakire kalmasının sebebi ileriyi düşünüp evleneceğim adamı kandırayım diyecek kadar hain ve kötü niyetli olmasındandır. Peki siz bu kıza mı güvenmek istersiniz yoksa

    Bakireliğini cinsel şeyler yaşadığı kişiye vermiş ben Bakireliğimi saklayayımda evlenecek olursam kerizi kandırayım diye düşünmemiştir.

    Tamamen temiz namuslu evinin kadını olacak ana olacak kızlarımız var çok şükür ancak bunlara denkgelmek çok zor.

    Ben açıkcası beni kandırmayı amaçlamış bi bakire kız alma riskini alacağıma bakireliğini vermiştir ve açık açık ben 1 kişiyle bir şeyler yaşadım 2 kişi ile ilişkiye girdim diyen kıza daha çok güvenirim. O kızın samimiyetine daha çok güvenirim. Ve büyük ihtimal ile o kızı alırım. Çünkü bana karşı dürüstlüğünden eminimdir o kızın.

    Tam aradığım Resmi kolayca buldum onuda ekliyorum konuyu çok iyi anlatıyor.

    HEM BAKiRE
    HEM HAMiLE
    ···
   tümünü göster