/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    beyler önce kendimi özetleyeyim akrabalarımın çoğu Akplidir, arkadaş çevren daha milliyetçi Atatürkçü insanlardan oluşur bende öyle sayılırım.
    aslında kalıplaşmış ideolojileri çok desteklemem insan icadı herşey değişebilir herşeyden dönemine göre iyiyi alacaksın olması gereken de budur zaten.Ben terör seviciler hariç herkesin düşüncesine saygı gösteririm ırkçılığa da karşıyım Atatürk milliyetçisiyim neyse;
    Bu ülkede en çok sokak eylemi yapanlar sosyalistleridir biliyorsunuz hee yanlış anlamayın izin alarak veya almayarak birçok eylem yaparlar dünyanın herhangi bir yerinde olmuş sol olayı kutlayıp anabilirler, eşcinseller için yürüyüş, çevre yürüyüşü gibi vs onlarca konuda yürüyüş bildiri açıklama yaparlar buraya kadar sorun yok değil mi.
    birde ülkemizde ve dünyada en çok eşitlik özgürlük demokrasi muhabbetini yapanlar kimlerdir sosyalistler tabi ki.
    Peki 15 Temmuz akşamı ne oldu Amerikancı, bağnaz gülen cemaati ve bazı amerikancı subaylar darbeye kalktı ülkede herkes bir bütün oldu Muhafazakar, Atatürkçü,milliyetçi sadece sosyalistler buna katılmadı düşünebiliyor musunuz ağzından eşitlik, demokrasi sözü düşmeyen herşey için sokaklara çıkan sosyalistler darbeyi destekledi.
    sokaklarda tankların altında can veren insanları aşalamaya çalıştılar %80 böyle.
    hani 1980 de çok çekmiştiniz işinize gelince 17 yaşındayken yaşı büyütülüp asılan Erdal Ereni anıyorsunuz ya utanmıyor musunuz yeni Erdal Erenlerin olacağı şeyi desteklemeye güya kapitalizm, emperyalizm,amerikan karşıtısınız ama AMERiKAN darbesini desteklediniz.
    hani siz en büyük demokrasi savunucusuydunuz gittiniz demokrasinin çiğnenmesini istediniz.Çomar koyun dediğiniz aslında benim de pek tasvip etmediğim Akpliler bile tankalara meydan okudu. Hdplilerle pkklılarla, dhkplilerle koyun koyuna girmiştiniz üstüne darbeciliği de eklediniz tam oldu.
    Kenan Evrene darbelere laf etmeye kalkışırsanız aklınıza yeni kenan evrenler olmasını desteklediğiniz gelsin.
    baştan sona kendinizle, insanlıkla çeliştiniz ben bu saatten sonra sosyalistleri de pkklılar, işidliler,dhkpliler, fetocuların ardından saygı duymayacağım insanların arkasına koyuyorum gerçi onlar da işid hariç diğerlerini desteklediler.
    Atatürkü de ağzınıza almayın, demokrasiyi de
    edit:la bir kere okuyun okumadan yazmayın bak küfür bile ekledim bak her entry de 3 kere amk yazan ben bir kere yazmadım şurda bak.
    ···
   tümünü göster