/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Hayal aleminden çıkıp Mustafa'ya geleceğimi ve Mahmut amcaya (Mustafanın dedesi) çok teşekkür ettiğimi söyledim. Mahmut amca kafa adamdı Mustafa ile küçüklükten beri arkadaştık , kan kardeşiydik aslında . Mahmut amca zamanında bize hep oyuncak , şeker vs. hediye ederdi , bana kendi torunu gibi davranmıştır asla ayırt etmezdi öbür torunlarindan . Bi ara Mustafa beni kıskanmıştı Mahmut amca bana çok ilgi gösteriyor diye parkta kavga etmiştik , dizimin kanadığını görünce koşarak eve gidip yara bandı almıştı ve o gün bidaha asla kavaga etmeyeceğimize söz vermiştik.

    Mustafa ile tatil planları yapmaya başlamıştık, ben bizimkilerden izin alınca iznimi onaylamışlardı biliyolardı sınav yüzünden neler çektiğimi. Mustafa yarin aksam 4'te 2 kişilik otobüs bileti ayırdığını yazdı anlaşılan yolluk aburcuburlar bendendi , bime gidip bikaç yolluk aldım akşam mustaf ile konuşarak , kıyafetlerimi , deniz malzemelrini hazırlayarak geçti.
    Sabah kalkıp kahvaltıyı yaptıktan sonra bizimkilerle vedalaştım ve Mustafalara doğru yola çıktım. Mustafa tam bir yavşaktir ortamda kız gördüm zütü başı oynar ama kız yanında arkadaşını küçük düşüren tiplerden değil popülerdir anlayacağiniz baya aktif bir çocuk, bense daha çok içine kapanık sakin biriyim diyebilirim.
    Eve geldiğimde içimde bi huzursuzluk vardı fakat nedenini bilmiyordum bugün benim stres atma günümü hiç mutsuz olamadım zile bastim ve mustafayi apartman önünde beklemeye başladım . Otobüs saatina daha vardı mustafa boş boş takıldıktan sonra saat geldiğinde otobüse doğru yola çıktık. Kim cam tarafina oturucak diye düşünmeye başladım keşke düşünecegim tek sorun bu olsaydı.
    ···
   tümünü göster