/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -2
    akşam saat 7 olmuş gidiyorum eve. yine erotik sınırlara girdim diye baya heyecanlıyım. yol boyunca millet arabada gibişip sokuşuyor amk. bakayım kim kimi zütürüyo diye süzüyom arabaları. hoşuma gider milletin skişini izlemek.
    ford fokus gördüm 30 metre kadar ilerde. hava hafif karanlık. direksiyon koltuğundaki çocuk sağ elini yan koltuğa atmış, diğer elini de direksiyona koymuş öylece duruyor. adımlarımı birden yavaşlattım, belli ki yan koltuktaki kız bunun takımları hortumluyor. arada bir kafası inip çıkıyor kızın. gibperest yarak hastası kafasını mevlana gibi döndürüyor amk. oha dedim, hadi öpüşeni elleşeni falan gördük de bu kadarı fazla amk. adımlarımı biraz daha yavaşlatıp bu bine bakmaya başladım. adam gayet mutlu halinden. hiç istifini bozmadan, sanki ben bi hayaletim gibi görmezden geliyor. anasını gibsek haberi olmucak binin. yanlarından geçip gideceğimi onlara laf atmayacağımı sanıyor heralde. öpüşüp yiyişip elleşirsiniz de o yannanı ciğerlerine kadar almak ne amk.
    yarroşum da git gide dikildi izlerken. kız eğilip eğilip kalkıyordu. mesafe yaklaştıkça aklıma videoya kayıt etmek geldi. çıkardım telefonu açtım videoyu. 10 metre kala direksiyondaki dallama ile gözgöze geldik. sanki mesaj okuyormuş gibi telefonla çaktırmadan kaydediyorum. 3-5 adım kala kızın rahat tavırları ve halen adama soksa çekmesi hatta paspas çekmesi cilalaması iyice gerdi beni. şimdi gibtim ananızı dedim amk. ben bunlara ağzının payını veririm aga.
    gittim dikildim arabanın yanına. camın hemen önünde kızın arkasındayım. kız da adamın bacaklarına kafasını koymuş duruyor. bere var kafasında kızın. belli ki gören olursa tanınmasın diye kamufle etmiş kaşar. adamın taşaklarını tartıyor sanki amk kolu inip kalkıyor kızın.
    neyse, sinirle tıkladım camı. hiç çekinmem amk. gibecem ortalığı. tıklar tıklamaz pala bıyıklı bi adam bana döndü. aga yemin ediyorum yalanım varsa, kız sandığım kişi meğer adammış. ananı bacını gibeyim diye sövüyorum delirdim bu ne amk. indirdi camı buyur birader dedi. elinde de fındık fıstık var. bira içiyolarmış arabada. anlık bi şok yaşadım. ben hala işin sakso kısmındayım. şoför koltuğunda oturan binin büllüğü yokladım dışarda değildi. arabaya iyice bakınca yere çerezlerin düştüğünü ve bu palanın da eğilip bunları topladığını anladım. meğer adam çerez topluyormuş, o eğilip kalkmalar o yüzdenmiş. sizin ben tabiatınızı gibeyim. anlık bi olay bu. telefonu çoktan cebibe koydum bu arada. sonra kendime gelip lalegül düğün salonu nerede biliyor musunuz kardeş dedim. tarif ettiler gittim.
    adettendir,
    bu da böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster