/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +704 -15
    Üst edit: bu başlık sayesinde sözlükte gerçekten çok iyi kalpli insanlar olduğunu fark ettim. Hatta bunlardan bazıları liseli kardeşlerimiz. Beni düşünen insanları gördükçe duygulanmamak elde değil. Başlığa yazılanların yanında gelen mesajlarda da bana destek olanlara teşekkür ederim. Herkese cevap vermeye çalışıcam.

    istediğiniz kadar anancılık yapın. istediğiniz kadar sözlüğün anasını gibin. Normal hayatınızda da istediğiniz gibi giyinin davranın.

    Sizlere tek bir tavsiyem var. ister abi tavsiyesi diyin ister kardeş, ister arkadar, panpa, zumqi artık ne derseniz.

    istediğiniz gibi yaşayın ama yeterki UYUŞTURUCU KULLANMAYIN.

    Ben her türlü şeyi yaşamış biri olarak sizlere söylüyorum. Son 6 senede aklınıza gelemiyecek şeyler yaşadım uyuşturucunun her türlüsünü kullandım ama tek elime geçen hayatımı gibip bir kenara atmak oldu. Artık kendimden bile iğreniyorum. Ben yaptım siz yapmayın. inanın dışardan görüldüğü gibi değil herşey.

    UYUŞTURUCU SiZi YOK ETMEKTEN BAŞKA BiRŞEYE YARAMAZ.

    Şuan içinde bulunduğum durumlardan birkaç tanesi;

    -Klostrofobi (kapalı alan korkusu): Geceleri uyuyamamama neden olan korku. Artık odam bile dar gelmeye başladı. Evde duramıyorum duvarlar üstüme geliyor. Nefesim daralıyor bazen dışarı çıkmadan nefes dahi alamıyorum.

    -Halisilasyon sesler/görüntüler: Başlarda sadece uyuşturucu aldığımda olurdu. Severdimde, hoşuma giderdi yani eğlenceliydi. Takii uyuşturucu kullanmadan da geceleri duymaya başladığım korkunç kahkahalar, çığlıklara gördüğüm gölgeler, cisimler ve anlamsız görüntülere kadar.

    -Nefret:Herşeye ve herkese artan nefret duygusu.

    -Güvensizlik: Zaten dağılmış olan ailem de dahil hayatta kimseye güvenim kalmadı. En yakın arkadaşlarımı can dostlarımı kaybettim. Etrafımda kalanlar benim gibi DÜŞMÜŞ insanlar. Onlara da güvenmiyorum.

    -Yoksunluk krizleri: Belkide en kötüsü. Anlatmaya kelimeler yetmez. Uykusuz gecelerin kabusu. Uğruna kilometrelerce yol yürümeniz gerekse bile gidip alıcağınız aklınızdaki iğrenç uyuşturucu.

    -Dalgınlık:Karşınızdakinin yüzyüze bakarak yarım saat anlattığı şeyin sonunda içinizde ne anlatmıştı lan bu demenizin sebebi.

    -Sürekli bitkinlik hali:Bir süre sonra hayat artık size çok zor gelmeye başlıyor. Normal insanların yaptığı aslında normal olan şeylere hayret ediyorsunuz. Artık kımıldıyacak haliniz kalmıyor.

    -Unutkanlık:Mutfağa gidip su içip odana geri döndüğümde ne yapmıştım lan ben diyip gidip tekrar su içmeme neden olan şey yine uyuşturucular. Bu en basit örneği.

    Evet başta da söylediğim gibi bunlar şuan içinde bulunduğum durumlardan sadece birkaç tanesi. Bu liste sayfalarca uzayabilir. Ama faydaları derseniz öyle bir şey yok. Kesinlikle tek bir faydası dahi yok.

    Sizlerden tek ricam bu yazdıklarımı kulak ardı etmeyin. Eminim hayat güzeldir ben yaşayamadım siz yaşayın o hayatı. Karşınıza çıkan insanlara dikkat edin. Kimsenin hayatınızı mahfetmesine izin vermeyin. Hayat sizin hayatınız onu en güzel şekilde yaşayın.

    Umarım bu yazıyla 1-2 kişide olsa birilerine faydam dokunur. inanın bu beni çok mutlu eder. Şu gibtiğimin hayatında birilerine faydam olması benim belkide tek başarım olur.

    Sorusu falan olan varsa burdan sorabilir veya özelden mesaj atabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Kendinize iyi bakın ve hayatınızı yaşayın, yaşayamayanlara inat...

    edit:bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız.
    edit2:bu gün işteydim ben çalışırken onlarca mesaj gelmiş burdanda çok şey sormuşsunuz. Hepiniz sağolun öncelikle gerkese cevap vermeye çalışıcam gücüm yettiği kadar ama yorgunum kafamda boş değil anlayacağınız üzere neyse sağolun panpalar
    edit3:bu arada yardım al ameteme git falan diyen çok olmuş bugüne kadar hiç düşünmedim ama bu gün çalışırken aklımdaydı sürekli sizin için boş ve sakin kafayla düşünücem bunu ama inanın korkularım var yoksa çoktan gitmiştim.
    ···
   tümünü göster