/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Beyler 2014 te üniversiteyi bitirmiş bir panpanızım. Askerliğimi önce bir tecil ettim sonra iş bulamadım bir ara tecil bozdum iş bulduktan sonra tekrar tecil ettim(geçen sene mayıs ayında.) tecil ettikten sonra bana askerlik durum belgesi verdiler. Verdikleri belge burada.


    Tecil ettiğimde verdikleri belge






    Geçen hafta normalde kasım celbinde gidecek bir akrabımıza ağustos celbine çekildiğini bildiren bir yazı gelmesi nedeni ile e devlete bir bakayım dedim ve burada ki askerlik durum belgemde işte burada.



    Az önce e-devletten çıkan belge






    Şimdi normalde son tecil işlemimde verilen belgede 30/09/2016 tarihine kadar askerlik işlemlerinde bir sakınca yoktur diyor. Yani bu adam kasım celbine kadar tecilli o zamana kadar herhangi askerlik işlemi yapabilir tecil vs. diyor.

    Ama şu an e-devlette ağustos celbinde askere giden arkadaşlarımın askerlik durum belgesinde yazan tarih yani 29/07/2016 tarihine kadar askerlik işlemlerinde bir sakınca yoktur yazıyor.Şimdi bu ne demek? neden 2 ay geri çekilmiş?
    er sınıflandırma ve yedek subay sınıflandırma belgesi sorguladığımda çıkmıyor anca neden ağustos celbinin tarihi yazılı burada?

    Arkadaşlar bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? yarın askerlik şubesini arayacağım, olmadı salı günü izin alıp şubeye gideceğim ama bir bilginiz var mı? Şimdi ben ağustos celbinde asker miyim amk?
    ···
   tümünü göster