/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +228 -19
    beyler 2 hafta önce sineğim cabbar babam tarafından öldürüldü diye başlık açmıştım.

    meğersem bizim cabbar ölmemiş.

    nasıl anladın dediğinizi duyar gibiyim.

    otopsi sonuçları geldi beyler bizim cabbar ölmemiş önceki başlıkta anlatmıştım sinrğim cabbar tuallete 22 çekerken babam üstüne sıçtı öldü diye.

    meğersem bizim cabbar şişme sinek almış onu beceriyomuş cabbar babamın sıçmığının altında kalmamak için şişme bebeği bırakıp kaçmış.

    bizde o takun içinde şişme bebeği çıkarınca o nu cabbar sanmıştık ama değilmiş cabbar o korku ve kokuyla komşunun tualetine gitmiş.

    bizde dün misafirliğe komşuya gittiğimizde sıkışmıştım tualetlerini kullanayım dedim ve tualetlerine girdim ve iyikide girmişim bizim cabbar tualetteki sifonun üstünde oturuyordu .

    cabbar diye bir çığlık attım cabbar zıztt diye çığlık attı ve uça uça gelerek bana sarıldı ve ikimiz hüngür hüngür ağlarken .

    sesi duyan ev halkı başımıza toplandı sanki ferre filmi çeviriyoz amk neyse noldu falan dediler bende cabbar cabbar ölmemiş baba dedim .

    babam hüzünlendi ve cabbara hoş geldin evlat dedi cabbarda zztt dedi çok iyi türkçesi vardır keratanın.

    neyse sonra eve gittik ve cabbar ben ferre izlicem çık odadan dedi bende sen ne dersen o olur kerata dedim ve odadan çıktım .

    edit: beyler bu bizim cabbar işini bitirdikten sonra gireyim geçmişe nasıl ferreler izliyor diye bakayım dedim bakmaz olaydım.

    bizim cabbar suri göçmen önceki başlığı okuyanlar bilir neyse geçmişte suri sakso sinek full hd izle diye bir site bulmuş ordan suri sineklerin ferrelerini izlemiş kulağını çekicem onun ne güzel rus var ingiliz var afrika sineği ferreleri varken gitmiş suri ferresi izliyor ama o biricik dostum cabbarım

    Cabbarın öldüğünü düşündüğüm başlık
    http://www.incisozluk.com.tr/e/174350586/
    Cabbarın benden gizlice açtığı başlık
    (bkz: sa beyler ben cabbar sinek cabbar)
    ···
   tümünü göster