/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2 -1
    Ben Tommy Vercetti Sizin Deyiminizle Mavi Gömlekli Puşt...

    Burdan Bana Sövenler Oldu 1dedim2dedim Sabrettim. Artık Sabır Kalmadı Bende.Bu Yazıda Bana Bela Okuyan Vice Şehri Sakinlerinin Burnundan Fitil Fitil Getireceğim..

    1-Bende Sizin Gibi Paramı Helal Olarak Kazanmaya Çalışıyorum.. Yeri Geldi Dondurma Satmış. Taksicilik Yapmış Bir Adamım Her Zaman Kirli işler Çevirmiyorum.

    2-Ortalığa Durduk Yere Ateş açıyomuşum Rpg ile elalemin evine dalıyomuşum yok neymiş efendim havuza araba ile dalıyomuşum çatıya araba indiriyomuşum vs. görev esnasında taramış olabilirim etrafı bazen sarhoş ikende Ateş açmış olabilirim yapmışım bi puştluk. polisler ararken arabanın havuza düştüğü doğrudur... çatıya araba indiriyomuşum asılsız haber benim Puşt bir yeğen var tıpkı bana benziyo denyo gömlek falan da aynı giyiyor benle gibtiğimin özentisi çatıya o indirmiştir ben Vice citymin insanını öldürmem anca sinirime dokunmuşsa Rpg ile dalabilirim onunda bir puştluğu vardır.

    -geçenlerde bir huur buralarda bunu araba ya alıp pohpohladığımı yazmış ben ona kaç kere bu yoldan çık diye uyardım huur dinlemedi. namusuyla kazanmadı bende sinirlenip saldırdım kardeşlerim ben günde 2 defa nitrazepam kullanan bir kişiyim.

    -dün. huurun biri motor çaldığımı FLN yazmış. arkideş bu dünyada motogiblet zincir kilidi var. aracına sahip çıkmıyorsan suçum ne benim ztn motora bakmamışın amk ben tamirciye boyaciya GiTTiM gibtiğimin motorunu satın almış gibi oldum ztn...

    -polis memurları beni yakalayamıyomuş. doğrudur kardeş bunları polis yapanlarda suç var devlet beceriksiz polis koyuyorsa benim ne suçum var.

    -Tank Çaldığımı Söyleniyor askere ateş açtığım Söyleniyor. doğrudur Vice şehrine darbe düzenlenecekti tankı çaldım darbecileri etkisiz hale getirdim..

    -vice şehrine gelirseniz bir gün benim malikanemde kalabilirsiniz...

    -sorusu olan varsa cevaplarım

    edit:zütümden Rpg çıkardığım doğrudur.
    edit1:kısa süreli bir ölümsüzlük var hesoyam diyince ölümsüz oluveriyorum
    ···
   tümünü göster