/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +713 -225
    beyler ben bi tatlıcıda garson olarak çalışıyorum hepinize yakındığım durumda hep gececiyim evimde dükkana uzak o yüzden geç geliyorum eve.

    her neyse bizim dükkana yaklaşık 3 aydır gelen bi adam var adam çok zengin üç kapılı jiple geliyor üzerindeki her şey son model ultra mega zengin yani.

    biz ilk gördüğümüzde züppenin teki sanmıştık lakin :

    •adam ramazan ayının her günü arabasına 8-10 tane durumu olmayan çocuk alıp dükkana getirirdi. Hepsine istediği tatlıyı, şekerlemeyi,dondurmayı alırdı, alırdı ki aldıkları 100 liranın altını görmezdi.

    •haftada iki üç kez gelip tatlı alırdı onuda maddi sıkıntısı olanlara ikram ederdi.

    •bizim gördüklerimiz bu kadar ama darbe olayının üzerinden iki üç gün geçtikten sonra tekrar geldi ve öyle bir şey yaptı ki aklınız şaşar ;
    tekrar dükkana geliş hoşgeldiniz faslından sonra bizden 3 tepsi baklava 2 tepside fıstıklı dürüm aldı. Bizim müdürle arası iyidir o kadar çok tatlıyı napacaksınız diye sorduğunda adamın verdiği cevap aynen şu oldu

    -Ya kardeşim bu dıbına kodumun gezi olaylarında koç, sabancı hep bu muallaklere gıda yardımı şunun bunun yardımını yaptı.Şimdi benim polisim, askerim,milletim darbeci huur çocuklarına karşı günlerdir meydanda özellikle polislerimiz.Ve bunlara hiçbir şirket yardım etmiyor bu ne rezilliktir sen git amcıklara yardım et tır tır yardım taşı gezi parkına,ama benim günlerdir uyumayan polisime yardım etme öyle mi ? giberim öyle adamı bu tatlıların hepsi günlerdir uyumayan görev başındaki polislere gidecek.

    dedi..

    ben o ara içeri gittim, usulca bizdeki çalışan kızları aldım adama zütlerini gibtirttim. Haketmez mi şimdi bu adam ?

    bu adama amlar yannanlar feda olsun

    yanlış mı yapmışım beyler ?

    edit: eğer anlattığım yalansa @6 başlıktan fazla şuku alsın
    edit2: tüm gezicilerin anasını avradını gibeyim huur çocukları
    ···
   tümünü göster