/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8
    Sa beyler öncelikle
    ben bi kızla tanıştım işte Facebook' ta aramızda şehir farkı var kızla
    Neyse bununla 1.5 yıl kadar konuştuk arkadaşça. Bu zaman diliminde ben kızı etkilemişim işte aq zamanla o da etkiledi işte beni. Ortalama 2 ay falan oluyor kıza ilanı aşk ettim. Konuşmamız falan değişti, kızı kısıtlamaya başladım dedim başka erkekle konuşmıcan, tüm hesaplarını bana vericen falan.
    Kız tüm hesaplarını kapadı, mail adreslerini falan bana verdi. Wattpad hesabı falan vardı işte amk dedim dursun onlar tamam.
    Neyse bi ara dedim bu da yetmez TeamVeawer diye bi program var indir onu. Tamam dedi indirdi amk. işte id şifre verdim bağlandı benim bilgisayarıma. Girdim web.whatsapp.com a dedim tarat kodu. Tamam dedi tarattı. Lan girdim amk hiçbir erkek yok konuştuğu paso kız. Dedim helal olsun.
    Neyse beyler 2 gündür falan aram bozuldu kızla gibtiri taktan bir mevzudan dolayı kıza soğuk yapıyorum ki gerçekten te soğumadım değil amk.
    Neyse dedim gireyim şunun whatsappına bi. Açtım google i yazdım web.whatsapp.com bi girdim, 5 tane erkek. Konuşuyo bildiğin. O sırada bana yazmaya başladı telefondan hemen giblemedim telefonu uçuş moduna aldım ulaşamasın nabıcak diye.
    Çocuklarla konuştu konuştu konuşmaları sildi konuştu konuştu konuşmaları sildi. Konuştuğu çocuklar bay bay deyince siliyor konuşmaları
    Neyse beyler ben girdim whatsapp a durumu çaktırmamak için dedim ayağım burkuldu ben yorgunum çok yatıcam. Tamam dedi. Şuan konuştuğu tayfun diye bi çocuk var mazisi var belli, bahsetmedi de bana hiç. Çocuğa sabahlayalımı dedi çocuk kabul etti. Şimdi konuşucaklar sabaha kadar. Çocuğa arada yürüyo, çocukta buna arada yürüyo, ne yapıcam bilmiyorum beyler yardım edin.

    Bazıları sallıyo der amk ss vereyim
    http://i.hizliresim.com/v4qa3z.png
    http://i.hizliresim.com/L3Lvjo.png

    edit: bitti amk çektim rest
    ···
   tümünü göster