/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +432 -373
    başlık bu; http://www.incisozluk.com.tr/e/175075669/ -zaten fotoğraftan da anlayacağınız üzere-
    yav arkadaşım. ben hayatımda böyle aptal bir kadınları yerme ve erkek dayanışmasına karşın şuku yağmuru görmedim. hayır şu +800 kişinin hepsi mi gerizekalı olur?

    -kadınlar adet olur bu senin üreyebilmen için gerekli bir vücut fonksiyonudur. fakat bu adet döneminde gelen kan ağır kokuluysa kadında bir hastalık var demektir.

    -yaşamak için sıçmak gerekir. kadınlar sen sıçtığın için sana hayvan demezler. -ki bu hayatımda duyduğum en aptal cümle. ay sıçıyo musun? hayvansın yaaa!

    -senin -kusura bakmayın ne olur- o taşşakların terlediğinde ya da pişik olduğunda kızlardan daha beter oluyorsun. kız hiç değilse bir su tuttu mu o koku gidiyor.

    -iş aceleyse tabii ki jilet vuracak kız napsın. sırf sen arkasından kıllı deme diye bacakları kegible dolu o kızın.

    -genelde kadınların elleri sürekli su içindeyken kir tutmuyor o tırnakların içi. ha tutan varsa orasına da bişey diyemem az özen gösterin kızlar.

    -sen dolmuşta-otobüste giderken hani tutunmaya çalışıp kollarını kaldırıyosun ya. erkeksin sonuçta o kılları temizlemezsin. o kıllardan oluşan ter kokusu bildiğin asit yağmuru.

    napsın bu kızlar daha? daha önemlisi ne yaptı bu kızlar size? bu kadar çirkin olmayın beyler. sirkelenin. kendinize gelin. kızları yerecem kötüleyecem diye yerin dibine giriyorsunuz. sevdiğiniz kızlar var ya hani aşık olup bişeyler yaşamak isteyip peşinden koştuğunuz kızlar burada yazdıklarınızı görse yüzünüze bakmaz.

    REZiLSiNiZ!

    Edit; feminist değilim equalistim. Bu devirde feminist olunmaz. Aptal olanın doğrusunu anlatmaya çalışıyorum. Hamsterlarıma anlatsam dile gelip hak verirler bana :/
    ···
   tümünü göster