/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28 -13
    Konu :

    Bu hikayede 1987 yılında NASA'nın uzayda hayat varmı yokmu sorusunu cevaplamak için gizlice uzaya gönderdiği uzay aracı içindeki kahramanlar ve onların basindan gecenler anlatılmaktadır.

    Bölum 1 :

    1987 yılının Aralık ayıydı. NASA uzaya gizlice göndereceği uzay aracinin hazirliklarini tamamlamış ve bir ekip kurmuştu.Bu ekip 5 kişilikti.
    Bunlar;

    John-Kaptan,
    Alexandra-2.Kaptan,
    Ali-Subay,
    Veronica-Araştırmacı
    Matt-Araştırmacı

    içlerinde bir Türk olan Ali 31 yaşında bir Subaydı. Ingiltere baskaninin Türkiyeye ziyaret ettigi dönemde Binanın tepesindeki suikastçıyı vurarak hayatını kurtarmistir.Ve başkan Ali'yi bu göreve çağırmiştır.

    1.Gün Akşam : Havanın -4 derece ve karlı olmasina rağmen uzay aracındaki son kontroller yapılmış ve firlatma icin geri sayım başlamistir.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...

    10 dakika süren firlatmanin ardindan ekip uzay bosluguna düşmüştur.
    Kaptan ve 2.kaptan yerlerini almis araci  Marsa doğru goturmektedirler. Arastirmacilar esyalarini hazirlamakta ve Aliye el isaretleri hakkinda bilgi vermektedirler.

    2.Gün Sabah : Her şey yolundadir. Ekip marsa dogru buyuk bir hızla gitmektedir.

    2.Gün Gece : Kaptanlar disinda herkes uyurken , kaptanla,2.kaptan aralarinda bisey tartismaktadirlar. Buyuk bir telaşla Aliyi uyandırip durumu ingilizce anlatmaktadirlar.Ali yeteri kadar ingilizce bilmedigi icin tercume cihazini kulagina takip tekrar soylemelerini ister. Kaptan sunu söyler : Uzay aracının yakit bölümünde bilinmiyen bir cisim var. Disariya cikip ordaki şeyi almalısın. Yoksa yakıt hizla tukenicek ve boşlukta sürüklenicez. Simdiden dunyayla iletisim aletimiz bozuldu...

    EDIT :
    Hikaye bitmiştir.
    Sizi sıkmamak için Mini bir hikaye kurguladım.
    5.bölumde bitmistir...
    Rez alarak bir sonraki hikaye icin destek verebilirsiniz.

    Edit : worldgming başlıkları
    ···
   tümünü göster