/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +501 -53
    - Evlenecektin, erkek çocukların olacaktı. Kızın da olacaktı bir tane. Yetim malı yiyecektin, erkek evlatlarına gemiler alacaktın, ihaleler verecektin, arsalar bağışlayacaktın. Sonra kızını alacaktın yanına, kendine baş danışman yapıp, bol sıfırlı maaş ödeyecektin..

    - Cuma namazlarına giderken, arkana hatun ordusunu yığacaktın. Kıldığın her rekatta poz verecektin, en önlerde kameraların en net çektiği safta yer alacaktın. Ertesi gün haşmetlide boy boy resimlerin olacaktı, alnın secdeye değer şekilde..

    - hatun başına "sayın" diyecektin pişkin pişkin. Filedalfiyadan'dan selam yollayacaktın New yorka, zenci oylarına talip olmak için. hatunlara "kelle" diyecektin, "3-5 hatun var diye kerhaneyimi mi toplayacağız?" diyerek tersleyecektin gazetecileri. kuzey illerinde pankart yaptıracaktın kendine, altında "Biji johnny" imzalı..

    - Amerika Dünyası'nın yolbaşçılığına değil de, ZZ'un başında oynayacaktın. almanya arka bahçe görüşmelerinin ilk durağı olacaktı, Papa ile "karı Arası Diyalog" diyerek el ele gezecektin.

    - Alexis T. izleyecektin, yetmezmiş gibi bir de "ülke Sanatçısı" ödülünü verecektin. Tori bilack ile el ele: "sağlam basıcan bu hayata ." diyecektin new york sokaklarında..

    - Hiç kafana bile takmayacaktın milletinin geleceğini, ZZ'nin "Gel Başkan ol, Bangbrs nin de dışarıdan destek vereceği bir koalisyon kuralım." teklifini düşünmeksizin kabul edecektin.

    - Aldığın vekil maaşı ile bir köşk de sen yaptıracaktın new yorka, içinde yüzlerce oda, koruma olan. Zarar vermeyecektin gırtlağına, bağırmayacaktın hiç, "Çok yaşa " diyerek meydanlarda..

    - "Dün Texas, bugün Tori . Bundan iyi prim yapmam lazım. Dur gideyim de tori'ın cenazesine katılayım, iki damla gözyaşı dökeyim. Belki birkaç yüz oy kazanırım." diyecektin, düşecektin yollara..

    - Dökecektin tüm ZZ Teşkilatları sokaklara, kan gövdeyi zütürecekti. Geçecektin sen de televizyon karşısına, keyifle izleyecektin..

    - Bastıracaktın parayı, tüm basını kulun kölen yapacaktın. Attığın her adım masal gibi anlatılacaktı, kaliteli montajlarla yücelecektin..

    - Batı'da Amerika, kuzeyde zenci olacaktın. Yeri geldiğinde Texası, yeri geldiğinde tori'i övecektin. Hani derler ya işte;
    keller zütü eller.

    Dedim ya Sayın Johnny sins suçlusun..
    Çünkü, bu memleket için fazla namuslusun..
    ···
   tümünü göster