/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    0
    Mehmet Bey, evine döndü kıvrım kıvrım merdivenlerden hızla çıktı Evin anahtarını buldu. Kapının kilidini açtı. Arkasından sertçe kapattı. Oturdu oturdu denemez resmen çöktü. Elerini kafasına koydu. Uzun bir süre Begüm'ü düşündü. Neler yapabileceğini, Sadece ve sadece düşündü. Bunları (... ) çalıştığı holding binasının en tepesinde aşağıyı izleyerek düşündü. Cebinden mektubu çıkardı. Okumaya başladı..

    SEVGiLiM,

    NASIL iSTERDiM BiLEMEZSiN ŞU AN YANINDA OLUP HER ŞEYi SANA ANLATMAYI VE DEFALARCA ÖZÜR DiLEMEYi.

    NE KADAR OLDU BEN GiDELi BiLMiYORUM. KiM BiLiR NE KADAR BENSiZ BIRAKTIM SENi. SENSiZ KALMANIN YARISI KADAR ZORSA BENSiZLiK; BENi ÖMÜR BOYU AF ETMESEN YERiDiR. AMA YiNE DE HEP DiLEDiM AFFETMENi. ANLATABiLMEMiN BiR YOLU OLSAYDI, iNAN DENERDiM, CEVAPSIZ BIRAKMAZDIM, AMA BiR YOL BULAMADIM BUNA. TEK BiLDiĞiM YANINDA KALSAYDIM DAHA KOLAY OLMAYACAKTI. KIYAMADIM SADECE KIYAMADIM.

    BANA SORDUN YA: ‘GiTMEYE CESARETiN VAR MI?’ DiYE; KALMAYA CESARETiM OLSAYDI BiR AN OLSUN AYIRMAZDIM YANAĞIMI GÖĞSÜNDEN. GÖĞSÜN; CENNETiN PROVASIYDI iŞTE. BEN KIZAMIYORUM SEN DE KIZMA HAYATA, KAPATMA KAPILARINI. BiLiYORUM SEVMEK KOLAY HERKES iÇiN; AMA HiÇ YARALANMAMIŞ GiBi SEVMEK NE KADAR ZOR ASLINDA. SADECE BUNU iSTiYORUM SENDEN.

    NE KIYAS, NE KiN, NE BEKLENTi OLSUN HAYATINDA, iLK DEFA AŞIK OLUYORMUŞ GiBi SEV. NASIL SEVECEĞiNi ZATEN BEN ÖĞRETEMEM SANA, EN iYi YAPTIĞIN ŞEY BU ÇÜNKÜ. BARi SÖZÜMÜ TUTABiLSEYDiM, HANi KIRK BEŞiMDE ALACAKTIM YA SENi. VEDA ETMEK iÇiN YAZMIYORUM BUNLARI VEDA EDECEK CESARETiM OLSAYDI BUNU KARŞINDA YAPARDIM. AKLININ KÖŞESiNDE OLMAK DEĞiL NiYETiM, SADECE GÜLÜMSE ARADA, BENiM KÖŞEM ORADA GiZLi, ÖPMEYE DOYAMADIĞIM DUDAĞININ KÖŞESiNDE SAKLA BENi...

    Bunu tekrardan ve son kez okudu. Ve kendini binanın en tepesinden aşağıya bıraktı
    ···
   tümünü göster