/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 401.
    +1
    Şimdi bu buradaki sorulara bakıp erkekler hakkında bir şeyler öğrendiğini, fikir sahibi olduğunu felan sanacak. Bir kezbanın hakettiği ancak bir abazadır zaten. Hakettiğin erkekle olduğun için de kimse sana bir şey demez. QW:EQWSD:AQW:ASD:SADC:ASD:qwDQ:EQWEW:QE:QW
    ···
    1. 1.
      +1
      devam etsene hadi cidden sadece okuycam çünkü içimden tek geçirdiğim umarım bana yazdıkların gibi bi kız bulup deliler gibi aşık olursun demek oluyor, hadi kus nefretini bekliyorum
      ···
      1. 1.
        0
        Aşk? QW:EQWSD:AQW:ASD:SADC:ASD:qwDQ:EQWEW:QE:QW
        Bir gün uyanıp birdenbire tahammül dahi edemeyeceğim, tiksindiğim birine ilahi bir güçle onun için dağları delebilecek kadar sevgi ile dolacağıma inanmıyorum. O işler öyle olmuyor maalesef.
        ···
    2. 2.
      0
      ben çok büyük konuştum ve hep yaşadım ne dediysem şu güne kadar. buna inandım, inanırım da. başta dalgaya aldım evet ama inan bana farketmediğin kadar ağır konuşuyosun ve hiç emin olma bazen istemsizce kapılabiliceğin anlar dahi olabilir
      ···
      1. 1.
        0
        Aşk hormonal bir şey, temelde ciks yapma arzusudur. Sen onu düşündükçe onunla mutlu oldukça nöral ağ olarak kazınır beynine. Az ağ hoşlantı, çok ağ aşk olur halk dilinde. Diyeceğim odur ki aşk diye bir şey yok. Senin gibi otokontrolden uzak olmadığım için birlikte olacağım kıza kendim karar veriyorum. Tahammül edemediğim yahut tiksindiğim bir kızla birlikte olmam söz konusu değil haliyle. Aşk felan anlatmasın bana kimse, çok fazla şey biliyorum dolayısıyla bu saatten sonra aşık olamam. Birlikte olduğum kızlarla da onlara aşık olduğum için değil doğuştan sahip oldukları yeteneklerine derin bir saygı duyduğum için yanımdalar.
        ···
    3. 3.
      0
      yaşıma göre fazla şey yaşayıp senin gibileri çok gördüm. kendim aşka inanmıyorum, benim için sadece sevgi ve saygı vardır, ama ahımın sana işleyeceğini biliyorum. otokontrol yeteneğim bir yerden sonra seni seviyeye sokmamla eşleşiyor, kusura bakma ama bazı şeyleri kabul etmek zorundasın. ve beraber olduğum kızlar diye tarif ettiğin kesimin 2-3 kız barındırdığını görebiliyorum, bana neden sövdüğünü de anlıyorum. elde edememek seni bu hale sokuyor, bu çok can sıkıcı. ben şu an sadece aynı hakaretleri, maruz kaldığım tüm hareketlerinin aynen sana ve çevrende değer vermiş olduğun kızlara uygulanmasından başka bi şey dilemiyorum. bu da seni adam yerine koyup verdiğim son yanıttır, umarım hala kezban olduğumu, prim peşinde olduğumu düşünüyosundur. mutlu ol, iyi geceler.
      ···
      1. 1.
        +1
        Seni elde etmek isteyen kim amk? Bunun cevabını gerekmeden önce verdim. Klagib türk kızı tribi herkes beni istiyor herkes beni gibmek istiyor falan filan işte. Bu mantaliteye sahip olduğun için seni istediğimi felan sanıyorsun. Bense bu mentaliteye sahip olduğun için sana kezban diyorum.
        Beni seviyeye sokmuş hanfendi, anla diye uzun uzun yazdım yoksa biliyorum ki iq'n yetmeyecek. Bu seviyeye sokmak değil zekana hakarettir. Anlamanı beklemiyordum bunu da anlamanı beklemiyorum.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster