/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +319 -31
    simdi gencler demin bir baslik daha actim bunla ilgili fazla giblemediniz. bende bu sefer yine bu taktikle dosyalari hizli bir sekilde indirmeyi anlaticam. diger basliga benim profilden ulasabilirsiniz.

    basliyalim. yine oncelikle rabb.it sitesine giriyoruz. hesabimiza giris yaptiktan sonra ayni islemler. simdi indirme yapmak istediginiz siteye giriyorsunuz. film olur ferre olur oyun olur ama indirmek istediginiz dosya 1 gb yi asmamali 1 gb yi asiyorsa indirmeye en fazla 40 saniye devam eder yani bulundugunuz yere gore speedtestin cikardigi sonuc 800-900 mbsyi bulduysa 1 gb yi asabilirsiniz. neyse gelelim nasil indirecegimize

    indirmeyi baslatiyoruz. bize bir uyari vericek onu "save" diyerek kaydediyorz. indirme sag ustte basliyacak. o indiredursun siz normal kendi chrome sekmenizden "Dropbox" a giriyorsunuz. bu bir bulut depolama sistemi ve bilgisayara kurdugu programla depoladigimiz seyleri pc mize alabiliyoruz. bu yuzden tam isimizi gorecek.

    dropbox dan bir hesap aciyoruz ve Dowloads kismindan dropboxun masaustu programini indiriyoruz. sonra rabb.it sekmemize donuyoruz. yine burdan dropboxa giris yapiyoruz. ve yukardan upload secenegine basiyoruz ve indirdigimiz dosyayi dropboxa upload ediyoruz. bir iki dk falan surer zaten.
    (indirilen dosya genelde rabbit > dowload kisminda olur)

    upload islemi bittikten sonra masaustumuzden dropboxun programini calistiriyoruz. demin upload ettigimiz dosya burada olacak. direk acip kullaniyoruz. boylece hem kotamizdan yememis oluyor hemde hizlica indirmis oluyoruz. kotaniz bittiyse 1 gb seyi zaten 45 dkda anca indirir ama bu yontemle en fazla 5-6 dk icinde hallediyoruz. bide gibtiri taktan seyleri trende sokcaginiza bunu sokunda millet faydalansin.

    edit: trenddeyz beyler

    edit2: bi panpamiz internet kesilince kullanamayacagimizi dusunmus. bakin simdi dogrudur bi sanal makineden upload ediyoruz fakat sizin indirdiginiz dosya o makineye kaydoluyor ve upload ederken zaten kayitli seyi upload ediyorsnuz. indirilmis ve tum dosyalari tam bir sekilde kayitli olan dosyayi nerden upload ederseniz edin kullanabilirsiniz gerek net varken gerekde yokken.

    edit3: beyler yapamayanlar olmus, bu rabbit indirdiginiz dosyayi sonsuza kadar saklamaz sayfaya f5 attiginiz anda gider. bu yuzden indirmeyi yaptiktan sonra f5 yapmadan, kapatmadan upload edip bitirmek gerekir. bu arada karsilastiginiz hatayi detayli yazarsaniz yardimci olurum.
    ···
   tümünü göster