/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -19
    Selamun aleyküm beyler beni bilen bilir bu şekilde hep listeler hazırlarım bugünkü listemiz türk youtuberlar. Neyse beyler listemize geçelim.

    1-Burak Oyunda:Bireysel kanallarda en çok abonesi bulunan youtuber.Şuan ortalama 2 milyon abonesi var. Çoğu izleyici Burak Oyunda nın bot attığını ilan ediyor ben buna katılıyorum.Çünkü izlenme sayısı ile abone sayısı arasında çok fark var.Daha çok minecraft videolari çeker.En köklü youtuberlardandır.Pek çok seri bitirmiştir.izleyici kitlesi genç kardeşlerimizdir.Burak Oyunda yı önermiyorum.

    http://www.biliyormuydunu...016/04/burak-oyunda-1.png

    2-NDNG-Enes Batur:Toplam izlenmede bireysel kanallarda 1.sırada bulunuyor.Şuan ortalama 1.7 milyon abonesi var.Enes Baturun izleyici kitlesini çoğunlukla gençler oluşturuyor.Bot atıyor iddalarına pek katılmıyorum çünkü nerdeyse her videosu 1 milyonun üzerinde.Daha çok GTA 5 videoları çeker.Kanalında bir çok oyunun serisi vardır.Enes'in çok sevilmediğini biliyorum.Oyunlarını önermiyorum fakat çektiği challengları gerçekten biraz güldürüyor.Bunu da izlemeyin.

    https://yt3.ggpht.com/-9m...no-rj-c0xffffff/photo.jpg

    3-MuratAbiGF:Şuan ortalama 1.2 milyon abonesi var.Diğer youtuberlara nazaran daha iyi videoları var.Eskiden severek izlediğim youtuberdı.Outlastta tam bir efsaneydi.Ama o eski halinden eser yok şimdi.Sık video atmayan bir youtuber.Her türlü video çeker.Vlogları çok fazla izlenmiştir.Bence vlogları oyunlarından daha güzel.MuratAbiGF yi hem öneriyorum hem önermiyorum.

    http://i2.imgiz.com/rshot..._8165265-6043_640x360.jpg

    4-NDNG-Baturay:Enes Batura göre daha samimidir.Genellikle GTA 5 çeker.Şuan ortalama 700 bin abonesi var.Düzenli video yükler.Kötü yorum videosunda biraz gülmüştüm.Espiri kalitesi yüksektir.Bot attığını pek düşünmüyorum.Zaten abartı abonesi de bulunmuyor.Oyunlarını pek önermesemde vlogları eğlenceli geçer.Enesle kankadırlar.Baturayı da hem önerip hem önermiyorum.

    https://i.ytimg.com/vi/hnVKLh14oqE/hqdefault.jpg

    Evet beyler rezleri alın 1 part daha türk gamerlar gelecek ondan sonra da türk vlogerlar gelecek hadi eyvallah.

    NOT:ŞU YOK BU YOK DEMEYiN 2. PART GELiYOR.
    ···
   tümünü göster