1. 1.
    +2
    Beyler herşeyden önce 5 kişilik bir ailenin en büyük oğluyum. Annem makedonya asıllı türk vatandaşı olduğu için anneannemler makedonyalı türklerdi. Bu yüzden her sene yaz tatilimde buraya gelirim.

    Evet beyler makedonyada yaşam stili biraz farklı buraya gelmiş olan panpalarım bilir. Ha birde buranın sivrisinekleri meşhur beyler gece bi ortaya çıkarlar sizi pilates topu gibi şişirirler, tabi bunlar odanızada saklanıyor. işte bir gece bizim uyuduğumuz odaya sivrisinek girmiş, benim görevim o bini indirmekti.

    Sivrisinekleri avlamak çok zor beyler fakat o gece aklıma bir cinlik geldi. Sivrisinekler gece ortaya çıkıyor ya bende odanın lambasını kapadım, telefonumdaki el fenerini açtım ve aldım elime havluyu etrafı havalandırıyorum.

    Ben sivrisinek avlamaya çalışırken bütün ailem uyuyor bitek ben ayaktayım zaten elimde havluyla. Kaldığımız oda birazcık küçük. Böylece dıbınakoduklarım odayı havalandırınca ortaya çıkmak zorunda kalıyor. Saat 12 yi geçmiş ben sivrisinek avlamaya çalışıyorum beyler. Odayı havalandırmaya devam ederken o şerefsizlerden birini gördüm kıyafetlerin arasına saklanmış, tam vuracakken hedefimi şaşırdım ve o huur çocuğunu vuramadım. Ben tabi bi yandan sivrisinek avlamaya çalışıyom hemde içimden sövüyorum.

    O şerefsizi tekrar bulmaya çalışırken saate baktım. Saat gece 2 ye geliyordu. Benimde azda olsa uykum gelmişti yorulmuştum amk. Tamda pes etmek üzereyken o huur çocuğu sivrisineğini yeniden gördüm. Ama sivrisinek öyle bi saklanmışki iki koltuk arasındaki küçük bir boşlukta saklanmış hani koltuklar birleşmez yanyana durunca arada boşluk kalır. Tam orada yerde konmuş bekliyor puşt. Ordan elimdek havluyla onu vurmam imkansızdı. Bende iyice bi düşündüm taşındım veee aklıma çok güzel ama bir okadarda iğrenç bir fikir geldi.

    Gırtlağımdan boğazıma kadar ne varsa topladım ve hııığggğaaahhhhkk puuuuuuhhhhh diye bir tükürmüşum varya beyler yemin ediyom boğazım rahatladı amk. Sonra koltukların arasındaki boşluğa tekrar baktım. O puştun evladı amele sümüğü gibi attığım balgamla yapışmış hareket bile edemiyordu. Bir an kendimde gurur duydum fakat sonra bi baktım ki peder kalkmış uykudan tabi ama öyle böyle tükürmemişim o sese uyanmış, tükürdüğüm için beni bi güzel dövdü amk. Zaten uykuluydum bide pederin dayağı üstüne gelince yatağa yatar yatmaz bebekler gibi uyumuşum.

    Bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster