1. 1.
    +1
    Pampalar ben 22 yaşında tıp fakültesi 3. sınıfını bu sene bitirmis bi pampanizim. Basligi acmaktaki amacim, malum lys de bitti bazilariniz tekrar hazirlanacak bazilariniz 11. Sinifi bitirdi ne yapsam diye dusnuyor. Biliyorum icimizde 15-16 yasindaki liseliler de bayagi mevcut ama neyse sizi ezmeyecem binler. Siz daha iyi okuyun.

    Pampalar durun kendi hikayemi anlatayim once. Ben ortaokulda basarili sayilabilecek bir cocuktum. Lise sinavinda iyi sayilacak bi puan alarak sehrimin en iyi 2. Anadolu lisesine yerlesmistim. Fakat ortamdan mıdır yoksa benden midir bilmem bi turlu alismadim zaten hala da ozlemem gibtigimin okulunu. 9. Sinifta ortalamam 55'ti pampalar harbiden cok ciddiyim. 10. Sinifta ise sene sonu ortalami 60'a ancak cikarabilmistim. Anlayacaginiz basarisiz bir ogrenciydim sinifi da zor gectim 2 sene.

    Simdi diyecegim bu yaziyi okuyan pampalarim umutsuz olmasin ben mf3'te 10k'ya girdiysem siz gibe gibe girersiniz.

    Rez alin pampalar dediklerimi dinleyen herkese tip garantisi veriyorum. Digerleri gibi yok robot olun yok tak olun yok gibe gibe 10 saat calisin demeyecem.

    ARADA AKLINIZA TAKILAN VEYA SORMAK ISTEDIGINIZ SORULARI DA SORABILIRSINIZ.

    NOT: EGER ISTEYEN PAMPALARIM OLURSA NUMARAMI DA VERIYORUM. ULKENIN GENCLERI BIR YERE GELSIN EMEGIMIZ OLURSA NE MUTLU BANA.
    ···
   tümünü göster