/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +38 -5
    Evet beyler ben lise sona geçen bir panpanızım. Bugun hayatımda bir ilki yaşadım ve ilk goruste aşık oldum ve sonra bu dunyadaki adaletsizliği fark ettim. Yazım birazcık uzun olacak uzatmadan başlıyorum.

    Mağlum bu sene sınava giricem dersaneler de kapandı evimize yakın bir etut merkezine yazıldım. Bu sabah hızlandırma programı başlıyordu yarım saat önceden yerimi aldım kulağımda kulaklık sınıfa gelenleri süzüyorum. Kısa bir bekleyişin ardından meltem hoca geldi(fizikcimiz kulakları çınlasın çok iyi bir hocadır) derse başladık.

    Dersin yarısında kapı çaldı bi kiz geç kaldığı için ozur dileyip boş sıraya oturdu. Beyler var ya kızı gorur gormez ellerim titremeye başladı nefesim kesildi kalbim derinden ve daha siddetli atmaya başladı kız 1.70 boylarında esmer zayif yesil gozlu bir kız. Tum kurs boyunca kızı izledim herkes evlere dağılmadan once sınıf listesinde ismini buldum(sonradan geldiği için farkli kalemle isaretlenmisti). Eve uçarcasına gidip kızı instagramdan twitterden ve facebooktan buldum. instagrami gizliydi ben de facebooktaki tum resimlerini ss aldim. Saatlerce izledim fotoğraflarini ve cesaretimi toplayip instagramdan istek atmaya karar verdim. Tam istek atacakken beynimde bir ses duydum. Ben kimdim ki bu kizla sevgili olacaktim? benim boyle bi kizi sevme hakkim yok!

    Ağzim laf yapmasini bilmez annem ve babam ortalama bir maaş alıyor hayatimda hic sıtarbaks'a gitmedim tum genclik yillarim iyi ve caliskan cocuk olarak gecti ayrica biraz kilolu biriyim disarda binlerce berkecan varken bu eli yuzu duzgun kiz niye bana baksin?

    Bunlari dusunup vaz gectim kapattim instagrami burada bunlari yaziyorum.

    Evet beyler bizler her zaman 1-0 geride basliyacağiz butun guzel kizlar o berkecanlarin huursu olacak ama biliyorum ki evlenmeye karar verdiklerinde patlak amciklariyla bizim yanimiza gelicekler bu sefer biz onlara gibtir cekeceğiz

    edit: bir kac kisi daha derse kızı takip edicem

    edit 2: mehter marşı dinleyip gaza geldim istek attım

    edit 3: beyler kız isteği kabul etti ama geri takop etmedi amk
    ···
   tümünü göster