/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Illuminati; dünyayı yöneten komite, binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngen bir ırk ve insanların üremesi sonucu ortaya çıkan melezlerden oluşur.
    David Icke dünyayı uzaylıların yönettiğini söylüyor. Bu uzaylı sürüngen-insan melezlerinin de köklerinin Orta Doğu'da, yani Türkiye, iran ve Irak'ın bir bileşimi olan bölgedeki dağlarda yerin altında olduğunu ve oradan çoğalıp dünyayı kontrol altına aldıklarını anlatıyor. Tarihin çeşitli dönemlerinde aynı bölgeden tekrar tekrar çoğalıp yayıldıklarını söylüyor.
    Çok sayıda ünlünün devlet addıbının ve reptilian olduğundan haberi olmayan insanın bulundugu söyleniyor.
    Reptilianların bu amk kertenkelelerinin belirtileri de var tabi panpalar gözlerde göz bebeklerinde kaymalar,ani büyüyüp küçülmesi, saliselik bir zamanda timsah gözü gibi olması, insanların hareketlerini düşüncelerini anlamaları, çene ve kafa yapısı suratın kemiklerinin yapısı, cilt yapısı pul pul sivilceli yada kabarık pütürlü olması filan işin ilginç yanı şu ki tüm bunları yaklaşık 2 haftadır araştırmaktaydım işin ilginç yanı cildim kertenkele derisi gibi pul pul elastik kafa yapım yüz yapım ve göz bebeklerimin birden büyüyüp küçülmesi insanları bırakın konuşmasını yüzüne bakınca nasıl bir insan olduğunu anlamam negatif enerjiyi hissetmem yoksa ben de mi reptilianım sizde araştırın beyler kendinize filan bi bakın eğer reptiliansam yanlız olamam zaten Türkiye, iran,Irakmış kökleri kesin yalnız degilim kendimden korkuyom amk
    ···
   tümünü göster