/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Ü(bkz:lkece çok zor günler geçiriyoruz gerçekten beynim allak bullak oldu kafamda bir kaç soru var sizlerle paylaşmak istiyorum bunlar yorum değil merak ettiğim ve cevabını bulamadığım sorulardır görüşlerinizi merak ediyorum.

    1-Devleti yönetenler daha iyi bilir ama darbeye kalkışanların çoğu teslim olmuşken herşey normalleşmişken (ölüm timinden bahsediliyor , sayısı 15-20 arası özel eğitimli askerlerden) devlet bir türlü olayların bitmediğini söylüyor daha geçmediğini belirtiyor ve halkı sokaklarda tutuyordu bence bu kasten yapıldı sırf ohal ilan edilebilsin diye çünkü sonuç olarak baktığında darbe girişimi sabahında her şey bitmiş ülke kontrol altına tamamen alınmış olsaydı ohale gerek kalmazdı.

    2-Bu kadar yargı, savcı , asker(ve diğer devlet memurları) darbe ardından seri seri göz altına alınmaya başlandı bunlar sadece 12 saate mi deşifre oldu bir diğer husus bu adamlara soruları çalıp çalıp verenlerde şuan ki hükümet bu adamların orada olduğunu zaten biliyorsunuz.

    3-Ohal ilanı ile meclis artık yok hükmendedir demokrasi için sokağa dökülen halk ve ölen şuan oy verdikleri partiler tarafından temsil edilemeyecek bu insanlar boşuna mı öldü ?
    ···
   tümünü göster