/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1
    Allah kötü olandan sabır iyi olandan şükür ister kardeş. Ölüm, intihar çözüm değil. Sabret. Kimse yoksa Allah yanında kardeş
    ···
    1. 1.
      0
      Köreldim diyorum ya kardeş. Gördüklerim ve yaşadıklarım sayesinde uzunca bir süredir inancımı da kaybetmeye meyilliyim ya da kaybettim ne yazık ki.
      ···
    2. 2.
      0
      Hocam belki burda kötü bi yaşantın var fakat ahirette cennette yerin olacak. Şuan inancını kaybetmek senin açından çok kötü bişey. Yazılanların dışında hayatını pek bilmem ama kimse sana yardım etmezse yanında olmazsa Allah olacak. inancını kaybetme. Sabret. inancını geri kazanman umuduyla..
      ···
    3. 3.
      0
      neye göre inanayım panpa çevreme göre mi. eğer öyle olacaksa zaten gibi çoktan tuttuk. Allah lafzını ağzından düşürmeyen insanlar kendi çıkarları için inandıkları yaratıcının eserlerini tahrif ediyorlar onların canını yakıyorlar.
      Yok eğer kendi kalbime göre inanacaksam zaten yarımım. Beni terkettiğine inanıyorum. işaret istiyorum yıllardır yaprak kıpırdamıyor amk.
      ···
    4. 4.
      0
      Herşeyin bi zamanı vardır elbet. Şimdi böyle diyosun 2 gün sonra bakmışsın yavaş yavaş herşey yerine oturuyor. Allah kulunu terketmez. Dünyada mutlu olamazsan ahirette olursun inşallah. Durumun şuan böyle ki Allah senden sabır istiyor. Bidaha gelmeyeceksin panpa hayata. Ölüme yönelme. Acısıyla tatlısıyla yaşa. Herşeyin bi güzelliği vardır elbet.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster