/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +53 -82
    Selamun aleyküm beyler beni bilen bilir bu şekilde hep listeler hazırlarım bugünkü twitch te yayın yapan türkler. Neyse beyler listemize geçelim.

    1-ZeeooN:Çoğunlukla Lol yayını yapar.iyi adc oynar. Yayınları ortalama 5000 izlenir. Türkiye'nin en büyük yayıncılarındandır. Hamza reis sayesinde çok takipçi kazanmıştır.iyi bir çocuktur izleyin bunu.

    https://i.ytimg.com/vi/KTyWgAZKlmA/hqdefault.jpg

    2-OxiChampion:Önceleri ZeeooN la takılırdı severdim. Kamera felan kırardı bayağı ünlenmişti. Daha sonra kendini bozdu.tak gibi lol oynadı. ZeeooN la küstü. Sonra lolü bıraktı.CS-GO ya geçti. iyice kitle kaybetti izlemeyin bu malı.

    https://static-cdn . jtvnw.net/jtv_user_pictures/oxichampion-profile_image-645b19620d13dcd1-300x300.jpeg

    3-Oyunbros:Bildiğim sadece lol oynuyor.iyi bir oyuncu. Youtube dada iyi bir kitlesi var. Yayınları ortalama 3000 izlenir. Bunuda izleyebilirsiniz. Yayınlarında küfür kullanmaz.

    https://steamcdn-a.akamai...fd9e3eb2545f9f6e_full.jpg

    4-Jahrein:Bence en iyi Türk yayıncıdır severim.Her türlü oyunu oynar. Herkese laf sokar. Hikayeleri komiktir. Sıkça küfür eder. Youtube ın adaletli olmadığını düşünerek youtubeden çekilmiştir. Bunu da öneririm.

    https://i.ytimg.com/vi/DqV_178FapY/maxresdefault.jpg

    5-Levo(AllahDiyenRiven):Eczacı Levent iyi yayın yapar.Lol oynar. Favorisi rivendır. Kendine özgü kitlesi vardır. Bunu da +öneririm.

    https://store . donanimhaber.com/19/13/84/1913844b46c1875633647687cbc02c5e.jpg

    6-Hazreti Yasuo:Genç yayıncı çoğunlukla lol oynuyor. Favorileri katarina ve yasuo. Kendine özgü kitlesi vardır. Daha çok genç kardeşlerimiz izler.Bir kaç yayınını izledim. Gerçekten iyi bir yayıncı. Kendine özgü küfürleri ve kafa dansı ile ünlenmiştir.Önermiyorum.

    https://pbs . twimg.com/profile_images/655354225401004032/P2P2AWw-.jpg

    7-YokBeOlm:Hazreti Yasuo'nun alt ürünüdür.Bu çocuk efendidir ve yayınlarında küfür etmez. Bunu izlemeyin

    https://i.ytimg.com/vi/vyNgDipnhDc/hqdefault.jpg

    8-Anakiinntv:Twitche olaylarla girmiştir. Başlarda bu çocuğu çok trollüyorlardı. Oxiyle yaptığı kavgalarla ününe ün katmıştır.Son zamanlarda ise değiştiğini söylüyor. Bunuda önermiyorum.

    https://img . youtube.com/vi/O8nlNPzgBQo/hqdefault.jpg

    9-Duygu Köseoğlu:Lol oynayan bayan yayıncı. Kitlesi geniş değildir. Daha çok abaza lolcüler izler.Önermiyorum

    https://pbs . twimg.com/media/Cf7Xv-HUEAAB3rb.jpg:large

    Evet beyler liste bu kadar. Gözden kaçırdıklarımı yoruma yazarsınız. Eğer tutarsa Türk youtuberlar incelemeside gelebilir. Hadi eyvallah.

    Edit:niye çügülüyorsunuz.Bu arada Türk Youtuber incelemesi yakında alın rezleri
    ···
   tümünü göster