/i/Tespit

  1. 1.
    +422 -33
    Cartoon Networkte verilmis veya halen verilen , kaliteli 6 diziyi yazdim beyler.

    Flapjack

    Favorimlerindendi ve hala da oyle. Neredeyse her sahnesinde mizah bulabilirsiniz. Zaten ben cocuklar icin oldugunu sanmiyorum, genelde kaliteli mizah var. Ozellikle Kaptan Yosun'da.
    Konusuna gelecek olursak Flapjack adli hayalperest maceraci olmak isteyen bir sevimli ama itici kardesimiz var. Ve ona bakan bir balina. Bir nevi annesi. Ve de Flapjack tarafindan cok sevilen ve maceraci sanilan yasli huysuz gicik eski bir kaptanimiz var. Baby yani balina bu adami hic sevmez ama Flapjack sevdigi icin katlanir. Kaptan ve Flap, Baby nin agzinda yasar. Olaylar firtina limani nda geciyor ve limandaki herkes bayagi komik beyler. Ozellikle Kaptan Yosun tam bizim kafadan, veleti hep kullanir ve balinadan da nefret eder. Fakat arada bir onlari sevdigini itiraf eder. Karakterlerin hepsini teker teker yazmak isterdim ama zor olur, en iyisi acin bi bolum izleyin. Youtube'da var.

    Gumball

    Bilmeyen yoktur herhalde. Darwin ve Gumball, onun en az bunlar kadar sapsal babalari, zeki bir anne ve kiz kardesleri. Bu dizinin ilk bolumleri daha cok cocuklar icin yapilmis. ince espriler fazla yok yani. Fakat yeni sezonlarinin Simpsons dan farki yok. Asiri ince esprileri yakalamak zor olabiliyor. Bu dizinin en sevdigim yani, neredeyse her bolumun sonunda ' ulan her zaman dusundugum o konuyu islemisler' dedirtmesidir. Bazi bolumleri asiri felsefe icerir, bazen kendi kendinize yaptiginiz felsefelere bu dizide rastlamak mumkun. Ozellikle son sezonlarinda.
    Bazi bolumleri bittiginde ekrana bakakalip dusundugum bile oldu. Neredeyse her bolumunu izledim ve en sevdigim dizilerin basinda gelir.

    Gumball asiri sapsaldir ve onun erkek kardesi( aslinda evcil balik) her bolumde farkli bir sorunla karsilasirlar. Yasadiklari sehirdeki her karakter basli basina komik beyler. Asiri kaliteli bir dizi, acin bir bolum izleyin derim. Youtube'da bulunmuyor galiba, Cartoon Network ten aksamlari izleyebilirsiniz. Genelde birkac bolumu ard arda 10 gibi veriyolar .

    Surekli Dizi

    ikinci favorimdir. ilk baslarda sıkıcı bulmus olsam da nedense izledikce favorilerim arasina girdi. Rigby ve Mordekai tam bizim kafadalar. Calismayi sevmezler, isleri ekerler, oyuna bayilirlar. ikisi de okumamistir ve parkta calisirlar. Ve Mordo kardesimiz sevdigi kiza acilamaz. Son bolumlerde sevgililerdi ama her neyse.
    Her bolumde absurd olaylar olur, fakat bir.sekilde ikisi siyrilmayi başarırlar. Rigby tam liselidir, Mordo ona gore olgundur. Guzel, cok severim. Bu da yine kalitelidir, her bolumunu izledim.

    Johnny Bravo

    Valla yazmama bile gerek yoktur. Johnny reisi bilmeyen var mi beyler. Bu adam bizi anlatiyor.
    Asiri abaza , kasli ve sarisin( sozlugun yuzde doksani gibi.)
    Bu kardesimiz kizlara asiri duskun, korkak ve anne kuzusu. Fakat kizlara hicbir zaman yaklasamaz. Dizi mizah konusunda iyidir, kalitelidir. Bunun da neredeyse her bolumunu izlemisimdir.

    Foster in Hayali Dostlar Mekani

    Artik yayinlanmiyor. Yukaridakiler kadar mizah icerikli olmasa da severek izlerdim. Ozellike Bloo yu severdim. Kimi zaman duygulandirdigi da oldu. Ozellille sahipler tarafindan terk edilme hikayelerinde.

    Karakterler bir çocuğun fiziksel olarak onları hayal etmesiyle bir anda oluşur. Fakat onları yaratan çocuklar, genelde 7-8 yaşlarına kadar onlara bakmaktadırlar. Bu olay sonrası hayalî arkadaşlar, kendi başlarına bakmaya terk edilirler. "Foster'ın hayalî Dostlar Mekanı", hayalî karakterlere bakmak için yaşlı Madam Foster tarafından kurulmuş bir evdir.
    Her bolumde bu evdeki olaylar anlatilir. Her bolumunu izlmisimdir.

    Camp Lazlo

    Yine asiri mizah bulunmayan fakat sıkmadan izleten, gulduren bir diziydi. Gece 03.00-04.00 arasi veriliyormus.
    Barbunya Kampinda ana karakterler sapsal bir maymun, arkadaslari fil ve timsah. Bu ucu kampta genelde sorun cikarirlar. izci lideri Lumpus tum kampci veletlerden nefret eder. Kamp gibinde degildir ve her isi yaveri Salyanman denilen suluge yaptirir. Severek izlerdim, olsa yine izlerim.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    • **ÖNEREMEDiGiM dizilerden bazilari;

    Angelo Kurallari

    Trende baktigimizda bu yazdiklarimi gorup cugu verenler olabilir. Olsun beyler, dusunceler farklidir. Her bolumunu izlememe ragmen hicbir zaman gulmedigim ve genelde sıkıldığım bi diziydi. Yokluktan izliyodum. En ufak sahnesinde mizah bulamazsiniz. Angelonun cok bilmis tavirlari filan da hic hosuma gitmezdi. Nefret etmezdim fakat sevdigim de soylenemezdi. Ama sozlukte sevenler varmis, saygi duyarim.

    Powerpuff Girls

    Eskiden azicik gideri vardi, ozellikle 3 kiz veletten nefret eden Mojo Jojo yu severdim. Mizah yoktu, yoklukta izliyodum yine. Fakat sakin yeni bolumlerini izlemeyin, bunu mu izliyodun amk veledi diyebilirsiniz. Yeni cekilenlerde azicik olan sempatisini de batirmislar.

    Mobilden yazdim beyler, yazim hatalari filan olabilir. Benim onerilerim bunlardir, izleyecek bir sey bulamayanlara oneririm. Hepsini internetten bulabilirsiniz.

    Edit: izlemek isteyenler icin bunlari bulabildim beyler. Tum bolumleri var hepsinin.

    Regular Show

    http://cizgifilmizleoyna....surekli-dizi-turkce-izle/

    Gumball

    http://cizgifilmizleoyna....gory/gumball-turkce-izle/

    Flapjack

    http://cizgifilmizleoyna....ory/flapjack-turkce-izle/

    Foster

    http://cizgifilmizleoyna....stlar-mekani-turkce-izle/

    Johnny Bravo

    http://seyretcizgifilm.co...izgi-filmler/johnny-bravo

    Camp Lazlo

    http://www.cizgifilmizle9...mi-izle-video-1-izle.html
    ···
   tümünü göster