/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -4
    1-Erdoğan bana göre başkası tarafından koltuğa oturtulmuş (bkz: Fetullah Gülen) bir insan. Feto olmasaydı dexer hiçti. Daha sonrasında dincilere kendini sevdirdi, fetoyu sattı şu anda ülkücüleri kendine çekmeye çalışıyor.
    2-Son darbe olaylarında farkettiyseniz baş yaverlerinin hepsi gözaltına alındı dexer darbe olacağını biliyordu ve darbe olurken zaten kaçtı. Darbe sayesinde yaverlerini hapise attırdı ve askeriyede olan düşmanlarını da aynı anda gözaltına aldırdı. Bunu yaparak halkın güvenini kazandı, yapacaktı en azından ülkücülerin güvenini kazanayım diye böyle yaptı.
    3-Tayyip türk halkının dinsel güçlerinin güçlü olduğunu biliyordu, onlarca insan fetoyu seviyordu. Bu dinsel sevgiyi dahada güçlendirip camiler yaptı ve türk halkını, kardeşlerim, ümmetim diyerek yaptığı her mitingde anldıbını bile bilmediği duaları okuyarak, halkı sömürdü ve sömürüyor.
    4- Her kanalı ele geçirdi ve tarafsız haber veren kanalları tehdid etti. Bunu kuzenimden öğrendim çalıştığı televizyon bir anda taraf değiştirmiş.
    5-Tayyip oruç tutmuyor. Tayyipin onlarca hastalığı var ve buna rağmen iftar sofralarına katılarak fakirin hakkını yiyor.
    6- Tayyip yolsuzluk yapıyor bir ara banka hesabındaki paraları bir ülke deşifre ediyordu, korkutan 1 hafta televizyonlara bile çıkmadı. Su anda bizim Yunansitan dan bir farkımız yok dexer çaldığı paralarla ülkeyi geri toplamaya çalışıyor.
    7- Tayyip'in geçmişi o kadar pis ki her pislik var zaten hapisten feto çıkardı. Su anda pişman.

    Dahada yazarım ama yoruldum... Zaten okuyan en fazla 4-5 kişi olacak...
    ···
   tümünü göster