1. 1.
    +4
    bu metnin, tüm inci sözlük sayfalarında yayınlanması inci sözlük barış konseyi'nin bir isteği ve emridir. inci sözlük değerli üyeleri, sistematik bir şekilde sürdürülen sözlük kural ve kanun ihlalleri sözlüğün temel nitelikleri ve hayati kurumlarının varlığı açısından önemli, bir tehdit haline gelmiş inci sözlük modları da dahil olmak üzere sözlüğün tüm başlıkları ideolojik saiklerle dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.
    gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisinde olan Serkan inci ve modları tarafından üyelerin temel hak ve hürriyetler zedelenmiş kuvvetler ayrılığına dayalı laik ve demokratik hukuk düzeni fiilen ortadan kaldırılmıştır. Sözlüğün, uluslararası ortamda hak ettiği itibarını yitirmiş ve evrensel temel insan haklarının gözardı edildiği, korkuya dayalı otokrasi ile yönetilen bir sözlük haline getirilmiştir. Serkan inci nın aldığı hatalı karar ile mücadeleden geri durduğu ve pek çok üyenin silik yemesine sebebiyet vermesine sebep olmuştur. bürokrasi içindeki reklam ve ferre ciddi boyutlara ulaşmış. Sözlük sathında bununla mücadele edecek hukuk sistemi işlemez hale getirilmiştir.
    bu ahval ve şerait altında yüce atatürk'ün önderliğinde üyelerimizin olağanüstü fedakarlıklar ile kurduğu bugünlere getirdiği sözlüğün kurucusu ve koruyucusu olan inci sözlük üyeleri, sözlüğün bölünmez bütünlüğünü, üyelerin ve sözlüğün bekasını devam ettirmek, sözlüğün kazanımlarının karşı karşıya kaldığı tehlikeleri bertaraf etmek, adil bir sözlük önündeki fiili engelleri ortadan kaldırmak üye güvenlik tehdidi haline gelmiş olan silik atmayı engellemek ve her türlüsü ile etkin mücadele yolunu açmak temel evrensel insan haklarını mezhep ve etnisite ayrımı gözetmeksizin tüm üyelerimiz için geçerli kılmak laik, demokratik ve sosyal hukuk sözlüğü ilkesi üzerine oturan anayasal düzeni yeniden tesis etmek sözlüğümüzün ve üyelerimizin kaybedilen uluslararası itibarını yeniden kazanmak, uluslararası ortamda barış, istikrar ve huzurun temini için daha güçlü bir ilişki ve işbirliğini tesis etmek maksadıyla yönetime el koymuştur.
    Edit:SiViL DARBEYi DESTEKLEYEN UYELER iSiMLERiNi YAZDiRSiNLAR
    ···
   tümünü göster