/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -1
    Uyanın mk amımıza koyuyolar hiç birimizin haberi yok. Atatürk ün bize teslim ettiği bu ülke bu duruma mı düşecekti? Düşürmeyelim.
    Darbe girişimi oldu lan darbe. işin hükümeti sevip sevmemekle alakası yok artık. Hükümetle filen alakası kalmadı bu durumun. Bırakın artık bu tiyatro olayını filen.
    Darbeyi kim yaptı bi düşünün mk. Bu ülkenin anasını gibmek isteyenler. Hepimizin anasını gibecekler biz bu şekilde uyumaya devam edersek. Dünya savaşı çıkacak lan mk. Bombalar yağdıracaklar, savaşmayı bırak kaçacak yerimiz olmayacak. Güvenecek bi ülke de yok. ittifak filen hepsi yalan. Analarımız, babalarımız, kardeşlerimiz, çocuklarımız ölecek.
    Bütün huur çocukları anamızı gibmek için anlaşmışken, biz daha kendi aramızda anlaşamıyoruz. internette herkesin bi fikri var. Facede istisnasız her yorumda herkes birbirine sövüyo, hep tartışma. Geçin bunları mk.
    Birlik olmamız lazım bizim birlik. Hepimiz bu vatanın evladıyız. Kardeşiz. Bu ülkenin insanlarının ne kadar farklı fikirlere sahip olsa da ortak bi düşünceye sahip olması lazım. O da hepimizin kardeş olduğu, birbirimizden başka kimsemiz olmadığı. Türkçülük.
    Savaş çıkacak mk her şeyi bi kenara bırakalım, bırakalım birbirimizi yemeyi.
    En önemlisi de Atatürk ün torunu olmaya layık olmaya çalışalım.
    ···
   tümünü göster