/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Evet beyler üniversite tercih zamanı geldi , kendi sehrinizi ve universitenizi yüzeysel tanitir , bilgi verirseniz çok güzel olur. Ben başlıyorum.

    ESKIŞEHIR:
    Evet öncelikle izmir' de de çok bulundum fakat Izmir kadar gavat değildir , şehrin gavat kesimi zaten diğer illerden gelip kıçı başı dagitan kesimdir. Sehirin carşısı güzeldir tam ogrenciye goredir . Adalar sağlı sollu kafelerden oluşan ortasından pislik bir su aktigi mekan guzeldir gezmek takilmak icin. 4 tane alisveris merkezi vardir özellikle Espark guzeldir. Barlar sokağı iyidir , alkolik bir binseniz universite hayatiniz o sokakta geçer. Abartildigi kadar manyak şehir degildir hatta biz arkadas arasında ne buluyorlar bu mk şehrinde deriz . Küçüktür ucuzdur carsida karninizi güzelce doyurursunuz. Iyi bir tavuk doneri 2.5 tl ye yersiniz. Esnafi ogrenciyi sever kollar.

    Universiteleri : Anadolu Üniversitesi
    Burasi cok guzeldir Osmangazinin yaninda cennet kalir , cok güzel yesillikli kendi halinde bir kampusü var. Icinde her ihtiyacinizi gorursunuz, cok seversiniz cok universite gezdim en iyi kampuslerden cidden.

    Osmangazi Üniversitesi

    Bu universite azıcık şehir disindadir yesillik yok denecek kadar azdir. Yeni yeni gelişiyor inşaat boldur. Ama sehir bu tarafa da doğru gelisiyor ,üniversite hastahanesi burada olduğu icin. Giriste kimlik mimlik sormazlar öğrenciler bundan dolayı cok şikayet eder.(hastahaneden dolayi) buranin icindede guzel mekanlar yaptilar ama anadolu üniversitesini gorunce hayattan sogursunuz.

    Edit : Beyler trollomeden guzelce sehrinizi tanitirsaniz guzel bir ortam olur. Teşekkürler
    ···
   tümünü göster