/i/Devlet

  1. 1.
    +6
    sözlükteki çoğu kişi soruyor, "ne zaman kurtulacaz bu dexer'den?"
    hepimiz dexer'i istemiyoruz. ne zaman gidecek bu diyip duruyoruz.
    panpalar, dexer büyük ortadoğu projesi (bop) gerçekleştikten sonra gidecek. çünkü dexer, bu projenin gerçekleşmesi için türkiye'nin başına geçirildi. bazı çomar dallamaların dediği "abd erdoğanı istemiyor" diye bişey yok. istemese çoktan gönderirlerdi dexeri zaten. bakın şu sözleri dexerin ta kendisi söylüyor. bilen bilir.
    "türkiye'nin ortadoğu'da bir görevi var. biz, genişletilmiş ortadoğu ve kuzey afrika projesinin (bop'un diğer adı) eş başkanlarından bir tanesiyiz. bu görevi yürütüyoruz"
    "türkiye cumhuriyeti başbakanı (kendisinden bahsediyor), büyük ortadoğu projesinin eş başkanlarındandır. değerli arkadaşlarım, bu proje, ortadoğu'ya barış getirmek için vardır."
    "amerika'nın büyük ortadoğu projesi var ya, bu proje içerisinde diyarbakır bir yıldız olabilir, bir merkez olabilir."
    bu sözlerin tamamı dexer'e aittir. işte burda ki videodan da bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=98WYHUeMaYo

    ve en önemlisi bu projede türkiye bölünüyor, sözde kürdistan kuruluyor. dexerin dediği gibi bu proje ortadoğu'ya barış falan getirmeyecek. aksine daha da kötü bir duruma getirecek. bu proje gerçekleşmediği müddetçe bu adama (pardon adam dedim) darbenin kralını dahi yapsalar gitmez. abd kolay kolay göndermez.

    https://derinistihbarat.f...m/2012/09/image001527.jpg

    yani panpalar, ne yazık ki bu proje gerçekleşene kadar bekleyeceğiz. ve bu proje gerçekleştiği vakit te iş işten geçmiş olacak ne yazık ki...
    ···
   tümünü göster