/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
  1. 51.
    +19 -3
    Helal et,

    Daha geçen gün, özgürlükçüyüm, humanistim, eşitlikçiyim diyen kişi, bugün atv kapatılsın diyor. Medya özgürlüğü ne oldu özgürlükçü hanım?

    Edit: @2 Panpa "Helat et," den sonrasını @1 e söyledim.
    ···
    1. 1.
      0
      banamı diyon aq
      edit:helal olsun
      ···
    2. 2.
      +2 -13
      Toplumu bozan herşey ortadan kaldırılmalıdır. Örm: Eşcinsellik, atv, şiddet oyunları, sporda şiddet vs.
      ···
    3. 3.
      +4 -2
      eşcinselliğe niye laf atıyon huur amlı senin 2 deliğine salatalık tıkarım nerde özgürlük lan neyse cCc EŞCiNSELLiK cCc
      ···
    4. 4.
      +5
      Feministlik de kaldırılmalı, çünkü orda burda eşitlikçiyiz diyerek kafalarına göre adam dövüyorlar, kadın ile erkek eşittir diyerek erkekleri öküz gibi çalıştırıyorken kendileri evde sigaralarını içip televizyon izliyorlar. Bu topluma zarar veren en büyüt etkenlerden biri olan Feministlik kaldırılmalı. Sana tek konuda katılıyorum o da Eşcinselliğin kaldırılması.
      ···
    5. 5.
      0
      gay fare sana bi senin sorduğun gibi bi soru sorcam dexer idam cezası için halkın çağrısına kulak vermeliyiz diyor ama gezi parkına topçu kışlası konusunda istesenizde istemesinzde yapılacak diyor, özgürlük sadece akp ye oy veren %50 yemi? akpye oy vermeyen %50 nin istekleri nolacak?
      ···
    6. 6.
      0
      Panpa ben burda bir siyasi partiyi savunmuyorum. Sadece eğer burası özgür bir ülke ise özgür medya kuruluşlarına karışılamaz. Ama o topçu kışlasının yapılması gezi parkı olayı olmasaydı belki sorulabilirdi. Ama onlar protesto etmek yerine provake etmeyi seçtiler. Adam gibi protesto edebilirlerdi.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster