/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    https://youtu.be/jtYZ1_xsZFU

    Evet beyler sanki o seneden ilerisine gidemiyorum hep oradaki anılarla yaşıyorum neden mi?

    15 Mayıs 2013 yeniden doğduğum tarih.
    1 Temmuz 2013 beni hayata bağlayan iplerden birinin koptuğu tarih...

    Gazeteler de, dergiler de okuduğum kitaplarda ne zaman bir tarih görsem ondan önce mi sonra mı? Arada kaç sene var gibi hesaplar yapıyor, onunla beraberken atılmış olan entryleri ayrı bir zevkle okuyorum...

    Aslında artık onu sevmiyorum, onunla birlikte geçirdiğim zamanları özledim sadece, çünkü bu güne kadar yaşadığım en mutlu günlerdi, zaten ondan sonra da okadar mutlu olamadım...
    Arada geçen onca zaman, dokunulan bir çok farklı ten, ve farklı kadın... Hiçbirisi onu 2,5 sene sonra çalıştığım işyerinde tesadüfen gördüğüm zaman kalbimi yerinden çıkaracak şekilde çarptırmadı. (o gün 5 tane uzun Parlament'i ardı ardına yaktım)

    Hiçbir sosyal medya hesabı yok, numarası yok zaten gerek de yok çünkü benden bir ay sonra başka biriyle çıkmaya başlamıştı hala devam ediyor yani 3 senelik bir ilişkisi var olsa ne olur olmasa ne olur sanki geri dönecek, zaten dönmesin de. Bana yapacağı en büyük iyilik geri dönmemesi olur ki zaten bu iyiliği de gayet iyi yapıyor.

    Sevmeyin olum kimseyi abisinin profilinde ona ait olan fotoğrafı telefonunuzun gizli bölümüne kaydedip her sigara yakışınızda o fotoğrafı açıp bakıp onu özleyecek kadar sevmeyin.

    Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster