/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    beyler akp düşmanlığının nedeni nedir bilmiyorum ama bu kadar kör olmayın edit girmeden söylim apolitik bir insanım ancak devletimi kimseye yedirmem arkadaş!! bir hükümete muhalefet olacagız diye ülkenize devletinize muhalefetlik yapıp paralelcileri pkklıları sevindiriyorsunuz gezi olaylarında elin huur cocugu pkklısı öcalan bininin bayragını ve o "kürdistan bayragımız" denilen paçavrayı taksim meydanında sallıyor ama siz hala katil devlet, katil erdogan, demokrasi nerede diyerek demokrat bir ülke olan Türkiye Cumhuriyetinin seçimle başa gelmiş başbakanına isyan ediyorsunuz ancak yanı başınızda duran eli kanlı binlerin bayrak sallamasına izin veriyorsunuz ben izin vermem!! veremem!! o binleri orada görür görmez ve dış ülkelerin seçimle gelen bir lidere dikdatör demesinden sonra anladım ki bu cok büyük bir oyun ve gezi olaylarından desteğimi çektim.

    17-25 aralık olaylarında yolsuzluk iddiasıyla davalar açıldı vs kesin net bir kanıt olmadan "başbakan yolsuzluk yaptı" gibi haberler yapıldı (kurgucuyum gençler bana ses kayıtları var demeyin isterseniz) bir kaç bakan yolsuzluk yapmıştır hatta belki başbakan da yapmıştır bunu bilemem ama kanıtlar yeterli değil

    15 temmuz askeri ayaklanma evet çok komik gerçekten bunu erdoğan planladı diyen "koyun"lara kıçımla gülüyorum tbmm bombalanmış, yurtdışına helikopterle askerler kaçmış, helikopterler halka ateşler açıp 161 şehit vermiş ve benim çok zeki vatandaşlarım erdoğanı gözünde birkez daha çok büyüterek "bunu erdoğan yaptı" ve "başkanlık hayırlı olsun" gibi cümleler kurdu.. herkes biliyor ve yıllardır söylüyor ya "erdoğan yüzünden fetocular asker, hakim,savcı, polis oluyor" diyorduk ancak bugün askeri ayaklanmayı erdoğan yaptı paralel yapmadı diyoruz sizce bu mantıklımı? sizce bunu feto yapmadı mı? o zaman bu fetonun içeriye soktukları askerler, hakimleri,savcıları nerede? (polislerin büyük bölümü temizlendi) ben söylim hepsi içeride!!

    edit: beyler kesinlikle açtığım başlık ve isyanım askerlerimize erlerimize karşı degildir onlar bu vatanın evladıdır isyanım feto ve onun rütbeli itlerinedir!

    edit:elbette akp'nin fetonun bu kadar büyümesinde çok büyük sucu vardır ancak bugün gezi zamanında oldugu gibi DEVLET'imizin arkasında durma zamanıdır nitekim bunu hain dediğimiz hdp bile yapmıştır bugün halka büyük görev düşmektedir.
    ···
   tümünü göster