/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -2
    neden mi ? oku anla o zaman

    nedir milyarca insanın ölümüne nedne olan şeyler? savaş, terör, trafik kazalar gündelik kazalar , yaşlılık v. uzar gider liste bunda hepimiz hem fikiriz.

    her canlının öleceğinide hepimiz iyi biliriz bundada hem fikiriz. peki kardeşim, neden terör, savaş gibi inanların kendi var ettiği saçma nedenlerden ötürü ölüyor insanlar. ben söyleyeyim. insanlar açgözlü ve kibirli.

    biraz felsefe birazda evrensel bir bakış açısıyla anlatayım. bak güzel kardeşim senin islam dinin, hiristiyanlık, yahudilik budizm, ve dinler inanışlar hepimize eyvallah ama tüm bu savaş ve terör çılgınlıkları dinlerden ötürüdür. dinler var olmasyadı ya da şuan son bulsaydı bir tek insan bile birbiriyle savaşmazdı (ülkeleri kastediyorum)
    SAVAŞLARDA ÜLKELER BiRBiRiYLE KENDi iNANIŞ YAŞAYIŞINA GÖRE DAVRANIR. YANi DiNDEKi BASKICI TUTUMLAR OLMASA KiMSE KiMSEYE SiLAH DOĞRULTMAZ. MiLYONLARCA KM TOPRAK 7 MiLYARA DEĞiL 70 MiLYARA BiLE YETER EMiN OLUN CiDDEN YETiYOR ARAŞTIRDIM)

    ÖRNEK OSMANLI NEDEN TOPRAKLARINI GENiŞLETTi 3 KITAYA YAYDI? ÇÜNKÜ FEYZ ALDIĞI KURANDA ALLAHIN EMRi OLARAK GÖRDÜKLERi iÇiN. KURANDA APAÇIK CiHAT ÇAĞRISI VAR.

    AYNISI BUGÜN iŞiD YAPIYOR. iSLAMDAN FEYZ ALARAK KAFA KESiYOR iNSAN KATLEDiYOR BOMBA PATLATIYOR.

    KISACASI PANPA KÖTÜLÜĞÜN CEHALETiN KAYNAĞI DiNDiR DiNiN EGEMEN OLMADIĞI YERLERE ŞÖYLE BiR GÖZ ATIN DÜNYA HARiTASINDAN. EKONOMiSi GEiLŞMiŞ HUZURLU BARIŞÇIL iYi NiYETLi iNSANLARLA

    iSKANDiNAV ÜLKERiNDEN BAZILARI BUNA ÖRNEK.

    BU ARADA HiRiSTiYANLAR SiZ MÜSLÜMANLARLA BiR TUTMUYORUM ÇÜNKÜ ONLAR iYi KALPi iNSANLAR GENELDE. AMA SiZ MÜSLÜMANLARIN YÜZDE 90 I KiNDAR ÇOMAR CAHiL VE BiR O KADAR O.Ç
    ···
   tümünü göster