/i/Devlet

  1. 101.
    0
    Güzel kardeşim biz 1980 demiyiz hayır darbeye adamlar daha başlamadan haber aldık ve önlemler alındı başbakana asker üniformalı kimse yaklaştırılmadı başkan uçağa bindi hiçbir asker ünf. yaklaştırılmadı genelkurmay başkanı rehin alındı adamı kaç saat sonra kurtardık şimdi sen bana diyceksin aman darbe böyle olmaz savaş çıkınca ateşkese uymayan ülkeler var darbenin kuralına mı uyacaklar arkalarında abd bini feto var kim ne diycek zaten adamlar trt ye girdi kadına zorla haber sundurdular ulan kaç bomba atıldı sarsıldım desem inancan mı siz hala bu darbe değil tiyatro oldu olacak bide oscar ödülü verin
    ···
    1. 1.
      0
      Sen ne kadar önlem alabilirdin ki ? 81 ilde en donanımlı ordu olan TSK'ya karşı ne yapabilirdin. 600'den fazla askerimiz var. Sırf 2.kolordu gelse tek başına yeterdi adamlar. Koyunlardan oy almak için yapılmış kanlı bir oyunudur.
      ···
    2. 2.
      0
      Lan haberleri dikkatli dinledin mi 400 kişi desek 100 ü bilmem nerede diğerleri falan bilmem nerede 15 20 li gruplara ayrılmışlar sen o kadar halka ne yapcan milyonlarca kişi sokağa indi bide binlerce polis var ve sen başkannı 3 kişi falan mı koruyo sanıyosun?
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan şu yazdığım şeyi dikkatli oku. Diyorum ki gerçek bir darbe olsaydı. Gerçekden TSK destek verseydi, 400 kişi ile değil, 600 bin kişi ile devrim yapılırdı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster