/i/Devlet

  1. 1.
    +6
    Evet beyler bu yaşadıklarımızı aralıksız takip ettim en ince ayrıntısına kadar izledim okudum araştırdım her şeye rağmen bana inandırıcı gelmedi bu işin FETÖ tarafından yapılması anlatıyım.

    ilk olarak bu işe bir darbe denmez darbe demek TSK nın tüm kolları bir arada önceden belirlenmiş yerleri kapatır asker ve tank çıkarır bunu da öyle saat 10 muş 10.30 da yapmaz bunun saati gece saat 3 ila 4 arasıdır.

    Bildiniz üzere Jandarma ve Hava kuvvetlerinin planladığı bir girişimdi bu ne deniz ne kara kuvvetleri vardı işin içinde bu iş böyle olmaz.

    Bir diğer konu yayın organları bu işin temellerinden biride budur yayın organlarını kesmeden ne darbe yaparsın nede başka bir şey özellikle belli başlı yayıncı kuruluşları.

    Bunların dışındaki belli şeyleride söylemeden geçmek istemiyorum fotolarda hepimiz görüyoruz askerimizi linç ettikleri dövdükleri tekmeledikleri işkence ettikleri bu bir darbe olsaydı ki dediğim darbe ciddi bir darbe olsaydı TSK nın tüm kollarının içinde olduğu kimse askere el kaldıramzdı o gördüğünüz alanların hiç bir yeride dolu olmazdı biraz mantıklı düşünün ellinizde tank var ve taşlarla o tankı ele geçiriyorlar ve sizde buna izin veriyorsunuz pehh derim ben öyle işe.

    Son bir şey daha var bunların asıl sebebi malesefki ülkenin son zamanlardaki kötü durumuydu ve yeni gelişmelerdi suriye vb. bunların üstünün örtülmesi ve akp nin daha cok oy alması için yapılan işlemlerdi bir darbede bu kadar cabuk vaz geçilmez üstüne üstlük teslimde olunmazdı göstermelik bir darbeyi gördünüz ve devletin ayarlamalarıyla olan bir darbeyi gerçek bir darbe görmek istiyorsanız 80 leri araştırın okuyun öğrenin birilerin laflarıyla meydanları doldurmak yerine...
    ···
   tümünü göster