/i/Devlet

  1. 1.
    +9 -44
    helallik istemiyorum,

    O askere neden onu yaptılar bi sorsana namik kardeş? Ya da ben sana direkt videoyu atayım, izle, izle de asker dediğin 200-300 çapulcunun yaptığını gör, Bunlar gerçek Türk Askeri değil anlayın artık ulan.

    https://www.youtube.com/watch?v=pTFuuo_WGVw
    ···
    1. 1.
      +2 -10
      Bu ülke demokrasi ülkesidir birader, eğer darbe yapmaya çalışan olursa gereği yapılır. tamam emir kulu olabilir, ama polis teslim ol dediğinde de teslim olmasını bilecek. Polise ateş açmayacak!
      ···
    2. 2.
      -4
      O askerin istanbulun ortasında tankla ne isi var lan tepemizde jet uçuruyorlar o asker belkide emir kuluydu ama unutmayın vur emri alsa vururdu bizi sana vurana sende acimiycaksin bu kadar basit halkımıza helal olsun herkes birlik olup sağcısı solcusu mhp si akp si sokağa çıktı birlikte direndi tepki gösterdi yoksa bu sabah muhtemelen sokağa çıkma yasağıyla uyanırdık
      ···
    3. 3.
      -3
      Faşist imam; Tsk nerden yetki alıyor da sokağa çıkma yasağı ilan ediyor lan? Sokağa çıkma yasağını ilan edecek kurum bölgesel olarak valiliktir. Tüm yurtta ise Tbmm sokağa çıkma yasağı ilan edebilir.
      ···
    4. 4.
      +2
      amk evlatları yaptığınız yolsuzlukların parasıyla zaten hiçbi zaman askere gitmiceksiniz emir komuta nedir bilmiyosunuz burda millet emiri uyguluyo deseler emire karşı gelmenin cezasının noldugunu bile anlamazsınız pkk bile askerlere böyle eziyet etmedi lan askeri böyle rezil edeceğine kafasına kurşun sık gururuyla ölsün o adamların orda çomarları tankla ezmemesinin tek sebebi kendi halkı olduğunu bilmesi sen gelip onlar türk askeri değil diyorsun
      ···
    5. 5.
      -1
      birader, ben emir kulu olanlara mı dedim lan. O emir kulu olan erlerimize el kaldıranların da anasını avradını gibeyim. Onları o tak çukuruna atanlar rütbeli huur cocukları zaten. Ben onlara diyorum. Ayrıca yolsuzluk yapan ben miyin anasının amcığı seni? Sen evinde 31 ini çekerken ben askere gidecem senin gibi ülkemi satıp yurtdışına kaçma planları yapmıyorum ben.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster