/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +4
    -Hevesi kaçmış kişi: Zamanında çok oynamış oyunla ilgili hevesi kaçmış sağlam hesabı olan kişi, bunlar sadece toplayıcılarda birikenleri toplamak için girerler oyuna.
    -Sadece klan savaşı yapan tip: Klan savaşı konusunda tecrübeli olan, kendi klanı veya eş dost klanı değilse +8 seviye bi klanda olan bağış yapmaktan çekinmeyen adam gibi adamlardır.
    -Bi tak bilmeyen tip: Google playde resimler hoşuna gitti diye indirip stratejide gram anlamayan ejder atan klanı giderim diyen tip.
    -Aceleci tip: Düşük seviye duvarlarla fullenmemiş savunma ve orduyla köy binası basan tiplerdir, bu oyundan soğuyup bırakmalarına ya da benim gibi 6 ay bina 8de kalıp kanser olmalarına sebep olur.
    -Klan lideri:Normal savaşlardan daha çok klan savaşlarıyla ilgilenen her türlü bağışı yapan adamlardır, savaşlar iyi gidiyorsa hele bi de sağlam yardımcı liderleri varsa keyiflerinden geçilmez. (her klan lideri için geçerli değil bu gerçek liderler için)
    -Levelli züt: Levelli yüksek küresel sohbette takılıp artislik yapan klansız tiplerdir. Onlara benim klana gel adam toplar çıkarsın diye yalvaran bir çok kişi görebilirsiniz.
    -Bağışçı tip: Levelli görünce çok iyi sanıp köye göz atınca bağıştan olduğunu anlayabilirsiniz, bu tipten bazı huur çocukları kalıcıymış gibi gelip tüm isteklere dev atıp kaçarlar.
    -Deli gibi oynayan tip: Her fırsatta oyuna giren depoları hep dolu olup inşaatçı yetmiyor diye yakınan tip. Uyuz olmuyorum değil o yakınmayı görünce.
    -Küreselci tip: Oyuna küreselde sohbet için giren yeri geldiğinde söven yeri geldiğinde nasihat veren tip.
    ···
   tümünü göster