/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +32
    Kıyafetlerini çıkarırken sessizdi. Üstündekileri başka kıyafetlerle değiştirdi. Muhtemelen dışarı çıkacaktı. "Akşam gelecek misin" dedim. "Sanmıyorum, o kız kim?" dedi. Olanı anlatsam çok saçma olacağı için "okuldan bir kız" deyiverdim. "Sevgilin mi" dedi. "Evet" dedim. "iyi yanlış bir şey yapıp, beni uğraştırma yeter" dedi. Ve üstünü değiştirdikten sonra Damla'ya da iyi akşamlar dedikten sonra biraz daha para bırakıp evden ayrıldı.

    içeri girdim. "Babam" dedim. Sonradan kıza ismimi söylemeyi unuttuğumu hatırladım. "Bu arada ben brk4ever" dedim. Hafifçe kafasını salladı. "Uykun var mı" diye sordum. "Yok" dedi. "Televizyon izlemek ister misin" dedim. "Olur" dedi kafasını kaldırmadan sessizce. Televizyonu açtım ve küllük getirip sigara yaktım. 2 saat boyunca hiç konuşmadan gibik televizyon programlarını izledik. Bazen çaktırmadan ona bakıyor, sonra o farketmeden hemen gözlerimi kaçırıyordum.
    Daha sonra birden içim geçti. Kendime geldiğimde, damlanın uyuyakalmış olduğunu farkettim. Ayağa kalkıp onu kucağıma aldım ve kendi yatağıma taşıdım. Çok güzeldi. Yatağıma koyduktan sonra 10 dakika boyunca oturup onu izledim. Daha sonra eğer olur da uyanırsa yanlış anlayabileceğini düşünüp, salona geçip televizyon izlemeye devam ettim.
    ···
    1. 1.
      0
      benim babada benim üstüme cok duser herseyime karısır senin babanın huyları bana goreymiş aileyle bişeyler yapmasını sevmedgimdendir belki ama babamı cok severim orası ayrı
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa aslına bakarsan babamı ben de severim. Ama birbirimizin üstüne çok düşmeyiz öyle. Ben onu, başına bir şey gelme ihtimali aklımdan geçince çok sevdiğimi farkederim mesela. O da beni sevdiğini hiç göstermez ben ayaktayken ama geceleri gelip saçlarımı okşar. Şu yaşımda bile hala yanındaki iken geceleri gelir sever beni. Bilirim ama çaktırmam bir daha gelmez diye. Garip bir adam. Ama tam bir entellektüel olduğu su zütürmez bir gerçek. Bana da kitap okumayı, bilim ile ilgilenmeyi öğreten babamdır.
        ···
      2. 2.
        0
        baban cok iyi biriymiş panpa valla böle karısmaması filan cok guzel bişey ben babamla yasamıyorum gerci yasasam baya sıkıntı olur cok karısıyor benimki
        ···
   tümünü göster