/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +177 -15
    Beyler 27 yaşında güzel bir işi, evi ve arabası olan bir panpanızım. Maddi durumum şükür ki çok iyi.

    Zamanında bir kızı çok sevmiştim. Gönül ota da konuyor taka da misali. O kızdan sonra ayar tutamadım. Hep tek gecelik ilişkiler, flörtlerle geçirdim zamanımı.

    Şimdi annem, çok yakın aile dostumuzun kızıyla evlenmem için bana baskı yapıyor. Kızı küçüklugunden beri tanıyorum. Çok güzel ve düzgün bir kız. Her şeyini biliyorum diyebilirim. Birlikte büyüdük diyebiliriz. Ailesi çok dindar, kızları da öyle. Yani bu devirde zor bulunacak kız tiplerinden birisi.

    Ama sevemiyorum anasını satayım. Başkasını üzmek istemiyorum sevemediğim için. Elimde olan bir şey değil bu.

    Bugün yine annem konuyu açtı. Haftaya istemeye gidelim diye. Ne yapacağımı bilmiyorum beyler. Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum.

    Edit : Beyler, değerli fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kızı çocukluğumdan beri arkadaş olarak görüyordum. Şimdi bir süre ona eş gözüyle bakarak yaklaşacağım. Gidişata göre karar vereceğim artık. Olur da evlenirsem Serkan inci'yi ve ciksi saçlarını nikahımda şahit olarak görmek isterim. Hepiniz adamsınız, sağlıcakla kalın.

    Edit2 : Beyler hepinizin daşşağını suriyeliler yesin, adamsınız. Fikirlerinizi dikkate alıyorum. ilk editte yazdığım gibi bir tutum sergileyeceğim sonrasında artık bakacağız. Eğer evlenirsem davetiyeyi burdan postalarım herkese. inci sözlüğe düğünde ayrı bir yer ayıracağım. Damadın arkadaşları dediğinde şöyle salına salına gelip tüm düğün salonunu kaplayacaksınız. Hepinizle saatlerce ankara havası oynayacağım.
    ···
   tümünü göster